Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

6 campings met de leukste speeltoestellen

Zwemparadijzen, ik was hier vroeger als kind al fan van. Van de stroomversnelling tot glijbanen, niets was mij te gek. En omdat ik weet dat kinderen dit te gek vinden, schrijf ik dit blog en laat ik jou 6 campings zien met de leukste speeltoestellen (in het water natuurlijk).

Les Sables d’Or

We beginnen direct met mijn persoonlijke favoriet, namelijk Camping Les Sables d’Or. Deze camping is gelegen in Languedoc-Roussilon en is de droom van iedere kleine piraat! Het zwembad van Les Sables d’Or is namelijk helemaal gebouwd in de stijl van piraten. Het pronkstuk van het zwembad is natuurlijk het scheepswrak,

Ook het animatieteam staat geheel in het teken van piraterij, zo is er een mascotte van een beer die verkleed is als piraat. Ook worden de kids bij het animatieteam betrokken als “de piraten van Sables d’Or” en zijn de activiteiten op deze camping hier ook op ingespeeld.

Côte d’Argent

In Les Landes in Frankrijk, vind je hét zwemparadijs van deze regio. Op deze camping vind je namelijk niet 1, niet 2, maar 4 zwembaden! En bij die 4 zwembaden, vind je ook 6 glijbanen. En het waterpret is daarmee nog lang niet ten einde, want ook het strand ligt op 300 meter afstand. Dus je kunt gemakkelijk kiezen waar jij jouw dag door gaat brengen.

Even genoeg van het waterpret? Op de camping zijn ook diverse winkels te vinden en een gezellig animatieteam, het vakantieparadijs voor het gezin!

Côte d'Argent

Ca’Pasquali

Aan de Adriatische Kust in Italië, ligt de grote familiecamping Ca’Pasquali. Deze camping met zandstrand heeft twee zwembaden en een apart kinderbad, dus geen enkele vakantieganger hoeft zich hier te vervelen. Ook is er een bruisend animatieprogramma, waarbij jong en oud vermaakt wordt.

Een dagje van de camping af? Pak de boot naar het San Marco plein in Venetië! Deze stad heeft voor iedere leeftijd iets magisch en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Wie weet spot je tijdens de boottocht wel dolfijnen!

Ca'Pasquali

Spiaggia e Mare

Nog een gave familiecamping aan de Adriatische Kust, is Spiaggia e Mare. Deze camping beschikt over maar liefst twee grote zwembaden én verschillende waterspeeltoestellen, zorgen voor een onwijs veel waterplezier.

Een ochtendje uitgebreid ontbijten? Haal verse ingrediënten bij de plaatselijke markt. En na dit overheerlijke ontbijtje staat natuurlijk weer een actieve dag op de planning bij het zwembad óf de animatie.

Spiagga e Mare

Terme 3000

Slovenië, een vakantieland waar niet iedereen direct aan denkt bij het woord “zomervakantie”. Maar er is genoeg reden voor de waterratten om hier te vertoeven. Waarom? Slovenië heeft namelijk de meest indrukwekkende zwemparadijzen, zoals bijvoorbeeld Terme 3000. Dit vakantiepark heeft namelijk een glijbaan zoals geen ander, deze draait namelijk om de toren heen. En alsof dat genoeg is, gaat er een kabelbaan over het zwembad heen.

En niet geheel onbelangrijk, dit zwembad heeft 22 zwembaden. Je leest dit goed – 22 zwembaden in het teken van waterpret! Als dit niet hét paradijs voor de waterratten is, dan weet ik het ook niet meer.

Terme 3000

Solaris

Ten slotte eindigen we onze zoektocht naar de leukste waterspeeltoestellen in Kroatië, op camping Solaris. Deze camping is gelegen in Dalmatië en beschikt over maar liefst 3 zwembaden. Het pronkstuk van de camping is toch wel het “Solaris Aquapark”. Dit zwemparadijs heeft namelijk onder andere een “lazy river”, een “kids zone”, een “aqua rain fortress” en verschillende jacuzzi’s. Het is onmogelijk om je te vervelen op Solaris.

Naast de waterfaciliteiten  kun je op deze camping ook op veel andere manieren je energie kwijt. Zo zijn er veel sportactiviteiten zoals volleybal, basketbal, voetbal en tennis. Het sporten even zat? Dan kun je een drankje drinken in de bar terwijl de kinderen genieten van de animatie.

Solaris

Wat is jullie favoriete zwemparadijs?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Côte d’Argent

Familie Van Nynatten, 28 februari 2017

Alles erop en eraan!

Alles erop en eraan.. Meer heeft een vakantie niet nodig. Alleen de baas van het supermarktje is alles behalve vriendelijk. Persoon die altijd ruzie zoekt in alles. Personeel heeft excuses gemaakt in zijn plaats, dat zegt genoeg! De zee is kortbij, zwembad groot genoeg en genoeg speelruimte voor kinderen.

Bezocht Côte d’Argent in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Blogcategorieën

Camping-met-Zwemparadijs