Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings met de beste verwarmde zwembaden in Frankrijk

Dobberen in een verwarmd zwembad, wie wilt dat nou niet? Als kind vond ik het niet erg om in de herfst in een koud binnenbad te zwemmen. Tegenwoordig denk ik er heel anders over. Zelf krijg ik het al snel koud en nu we in het herfstseizoen zitten, kan ik nog geen afscheid nemen van zwembaden. Dobberen in verwarmde zwembaden is zeker wat ik nodig heb en ik denk de meeste van jullie ook! En welk ander land is leuker dan Frankrijk? Lees dus snel mee voor de drie leukste accommodaties in Frankrijk in de regio Languedoc Roussillon!

Les Sablons

Niet één maar vier verwarmde zwembaden! Ja, bij Les Sablons kun je van het ene zwembad naar het andere. En een van de zwembaden? Die is ook nog eens overdekt. Dat is nog eens een ruim aanbod, toch? Ik weet zeker dat jij hier zult genieten met jouw kids, want het zwembad kent verschillende glijbanen waar de kinderen snel vanaf kunnen glijden. Ook de kleintjes kunnen lekker met water spelen in het kinderbadje. Terwijl jouw kinderen genoeg waterpret beleven, kan jij er ook voor kiezen om te ontspannen in de wellness. Wedden dat jij nooit meer van die massagebank afwilt? Voor de ouders die graag toezicht willen blijven houden bij het zwembad, liggen er rondom het bad ligstoelen. Ook is er een zonneterras aanwezig. Let er wel op dat de buitenbaden alleen open zijn wanneer het goed weer is.

Wil je toch even wat anders dan dobberen in verwarmde zwembaden? Kies dan voor een andere activiteit op Les Sablons. Voor de kinderen is er een miniclub aanwezig. Zo maken ze snel vriendjes met andere campinggasten. Verder biedt de camping excursies, avond- en sportactiviteiten aan. Klinkt dat niet geweldig?

Mas des Lavandes

Ga mee op ontdekkingstocht naar kastelen, door de natuur en naar de Middellandse Zee. Mas des Lavandes heeft de perfecte ligging om op kastelentocht te gaan en om een strand te bezoeken. Maar weet je wat nog leuker is? Het zwemparadijs met verwarmde zwembaden! Heerlijk tot rust komen, terwijl jouw kinderen dollen in het water. Klinkt goed, toch? Mas des Lavandes beschikt daarnaast ook over een jacuzzi. Heb je iets te vieren? Pak er een glas champagne bij en ga heerlijk bubbelen!

Bij Mas des Lavandes zijn ook glijbanen aanwezig en is er een kinderbadje voor de kleinste kinderen. Vergeet je ook niet om de omgeving te verkennen? Zoals eerder gezegd ligt de camping in een perfecte omgeving. Zo ligt het strand dichtbij voor wanneer je even een lange wandeling langs de kust wilt maken. Wat dacht je van optimaal ontspannen met een boek in je hand? De boekenwurmen onder ons kunnen terecht bij de bibliotheek van de camping. Test je Frans! In de avond kun je heerlijk de dag afsluiten met het hele gezin bij de verschillende avondactiviteiten. Wedden dat de kids daarna heerlijk slapen?

L’air Marin

Ook bij L’air Marin is er uiteraard een verwarmd zwembad aanwezig. Hier heb je keuze uit drie zwembaden waarvan er een is verwarmd. Ga een wedstrijd aan met de kids. Wie roetsjt er het snelst naar beneden en wint er? En wil je na een wedstrijdje weer even bijkomen? Ga dan heerlijk ontspannen in de jacuzzi rondom het zwembad. Of kies ervoor om achterover te leunen op de ligstoelen met een goed boek terwijl jouw kinderen nog dolle pret hebben in het water. Voor je het weet is het alweer avond en sluit jij jouw dag af met pure verwennerij in de wellness. Hier vind je niet alleen een beautysalon, maar kun je ook een massage boeken. Eén keer in de zoveel tijd mag je wel lekker verwend worden toch?

Verder ligt de camping één kilometer van een strand vandaan en kun je gemakkelijk naar het bekende UNESCO Canal du Midi gaan. Ga je voor een rustige wandeling met je gezin? Of kies je er toch voor om een bootje te huren en te varen op het kanaal?  Willen de kinderen weer terug naar L’air Marin? Geen probleem. Er zijn hier genoeg activiteiten te vinden voor het hele gezin. Wees lekker sportief en sla een balletje op de tennisbaan, ren samen een rondje op de sportveld en doe een rondje om de tafel bij tafeltennis. Genoeg keuze dus!

En voor welke camping in Frankrijk met verwarmde zwembaden kies jij?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs