Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings met zwembaden met speeltoestellen

Een camping met een zwemparadijs is natuurlijk geweldig en favoriet bij (waarschijnlijk) elk kind. Maar het kan altijd nog een stukje spectaculairder, toch? Daarom zet ik in dit blog 3 campings voor je op een rijtje waar je zwembaden met speeltoestellen vindt. Wedden dat de kids de hele vakantie zoet zijn?

Park Umag

In de huid kruipen van een piraat? Dat kan op Park Umag in Kroatië. Als centraal punt in één van de zwembaden vind je hier namelijk een groot piratenschip. Klim naar boven en roetsj vanuit het schip zo weer het zwembad in.

Park Umag, zwembaden met speeltoestellen

Union Lido

De mega speeltoestellen in het zwembad op Union Lido in Italië zijn meer dan speeltoestellen in het water. Samen vormen ze bijna een mini attractiepark. Kleurrijk en kindvriendelijk zijn ze zeker. Klimmen en klauteren in het water. Ook glijbanen zijn aanwezig! Jij neemt heerlijk plaats op een ligbed in de zon want naar de kinderen heb je geen omkijken, beloofd.

Union Lido, zwembaden met speeltoestellen

Les Sables d’Or

Ben je zelf stiekem ook een waterrat? Op Les Sables d’Or in Frankrijk vind je waterpret voor het hele gezin. Want de naam waterparadijs is nog zacht uitgedrukt wanneer je het hebt over deze camping. Het hele paradijs is een waar thema-park. Rondom het piratenschip in het midden lopen smalle zwembaden die keer op keer weer zorgen voor onontdekt waterplezier. Even uitrusten? Dobber op een band of dompel jezelf onder in de jacuzzi. Of strijk neer met je handdoek op de ruime ligweide. Wandelen langs de zwembaden is ook een feestje, elk gebouw is ingericht naar western thema.

Les Sables d'Or, zwembaden met speeltoestellen

Zie jij zo’n camping met zwembaden met speeltoestellen ook wel zitten maar staat jouw favoriete vakantieland niet tussen bovenstaande bestemmingen of wil je gewoon nog even verder kijken? Bekijk hier ons gehele aanbod aan campings waar je spectaculaire speeltoestellen in het water vindt. 

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Adriano Camping Village

Familie Klercq, 15 mei 2019

Gezellige camping met ideaal zwembad!

Ervaring

Gezellige camping. Voor kinderen echt een ideaal zwembad, het is niet dieper dan 1,40 meter. Met een leuke versnelling erin gemaakt. Alles staat in verbinding met elkaar. Erg leuk. Camping heeft veel voorzieningen zoals restaurant, winkeltjes, speeltuin (staat bij het restaurant, ideaal om even een hapje met de kids te eten).

Tips in de omgeving

De wegen zijn wat minder goed en dorpjes moet je echt even voor rijden. Maar als je eenmaal op pad bent is het er mooi.

Bezocht Adriano Camping Village in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Camping-met-Zwemparadijs