Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings met zwemparadijs in Italië

Stop je zwembroek en bikini maar in de koffer want die ga je nodig hebben op een van de onderstaande campings! Vooral voor de kinderen mag dit zeker niet vergeten worden. De glinsteringen in de ogen en het enthousiasme spelen al op bij het zien van alle zwembaden. De kids kunnen niet wachten totdat ze uit de auto mogen richting het zwembad. Ook niet zo gek als je ziet wat alle campings te bieden hebben. De een heeft nog meer zwembaden dan de ander. Hoge glijbanen of duikplanken. Alles waar kinderen gelukkig van worden. In dit blog lees je over 3 campings met zwemparadijs in Italië!

1. Marina di Venezia

In een prachtig lagunegebied op een schiereiland van Laguna di Venezia ligt Camping Marian di Venezia. Op deze camping vind je een waar zwemparadijs met maar liefst zes zwembaden! Een zwembad van olympische afmeting dus de fanatiekelingen kunnen hier heerlijk baantjes trekken. Voor de extra waterpret zijn er ook verschillende glijbanen een waterspeeltuin en waterspellen. Er is gedacht aan jong en oud. Voor ontspanning kun je een plekje zoeken in de jacuzzi. Naast de zwembaden heb je ook nog een breed zandstrand direct aan de camping gelegen. Hier kun je windsurfen, kanoën, waterfietsen, zeilen en duiken. Of gewoon heerlijk relaxed een boekje lezen op je strandbed en genieten van de zon.

Camping met zwemparadijs in Italië

2. Villaggio Turistico Internazionale

Als je het hebt over een zwemparadijs, dan heb je het over deze camping! Of je nu meer een strandliefhebber of een zwembadliefhebber bent, dat maakt op deze camping niks uit. Op het privé strand is er namelijk altijd wel een goed plekje om je handdoek neer te leggen of een strandbedje op te zoeken. Deins mee over de golfen of bouw de grootste zandkastelen. In de zwembaden kun je je dagen lang vermaken. Er zijn namelijk 8 zwembaden! Zwembaden speciaal voor peuters of met een grote waterspeeltuin. De kids roetsjen van de glijbaan terwijl jij languit op een ligstoel in het water helemaal weer bij komt.

Camping met zwemparadijs aan de adriatische kust

3. Union Lido

Wauw! Wat een prachtige camping is dit! Union Lido ligt direct aan het strand en heeft onwijs veel faciliteiten. Zo ook 8 zwembaden met daarbij 2 zwembaden voor jou en je hond! Zo kan de hond ook een verkoelende duik nemen. Dat is pas echt vakantie voor iedereen. Terwijl de kinderen zich vermaken in het waterkasteel of op een van de glijbanen kun jij je heerlijk ontspannen in het spa centrum of op de hydromassagebedden. Voor de kinderen zijn er vele speelattributen in het water. Ook is er een lagune met wit zand, uniek in Europa! Het hele zwembad is omgeven door palmbomen waardoor je het ultieme vakantiegevoel krijgt!

Camping met zwemparadijs in Italië aan zee

Wat is jullie favoriete zwemparadijs?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs