Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x leuke zwemparadijzen aan de Adriatische kust

De Adriatische kust staat bekend om de grote campings direct aan zee met veel entertainment en een zwemparadijs. Dit maakt het dus een ideale bestemming voor een vakantie met de kinderen! Dit zijn 3 leuke zwemparadijzen in de buurt van het mooie Venetië, zodat je eventueel ook een leuke uitstap kunt maken met het gezin.

Pra’ delle Torri

Op Pra’ delle Torri kunnen de kleinste kids zich uitleven op het piratenschip met glijbanen. Ook de grotere kinderen zullen veel plezier in het zwembad met grotere glijbanen beleven. In het grote lagunezwembad kun je heerlijk rondzwemmen, en er is ook een ondiep gedeelte zodat de kinderen met bandjes kunnen spetteren en spelen. Voor de echte zwemmers is er bovendien een wedstrijdbad, zodat je je wekelijkse baantjes ook op vakantie kunt zwemmen… Of kies je er toch liever voor om even te relaxen op de ligbedden in de zon?

adriatische kust

Foto via Selectcamp

Union Lido

Op Union Lido zullen kinderen van baby tot tiener de tijd van hun leven hebben. Ook hier kun je plonzen in een groot lagunebad, waar regelmatig aquagym wordt gegeven. Er is een super veilig waterspeelpleintje met toestellen die water spuiten voor de kleinsten. Of ga van één van de vele glijbanen of de trechter! Van de echt grote glijbanen zullen zelfs tieners geen genoeg krijgen.

union lido

Foto via Selectcamp

Village Tahiti

Village Tahiti heeft zijn naam niet voor niks gekregen, want hier verblijf je in tropische eilandsferen. Dat geeft nog eens een echt vakantiegevoel! Een piratenschip en een waterspeelplein zorgen voor veilig waterplezier voor peuters, en grotere kinderen kunnen terecht in één van de lagunebaden. Bovendien zit je hier direct aan het strand en kun je dus ook zo de zee in.

zwemparadijs

Foto via Vacanceselect

Tip; ook de steden Padua en Ferrara zijn niet ver van deze campings en leuk om eens te bezoeken!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs