Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi

Tendi heeft verschillende campings in Europa in haar aanbod. Op deze campings zijn er verschillende luxe accommodaties van Tendi te vinden, zoals de Safaritent of de Lodgetent. Alle locaties hebben een bijzondere ligging, zoals bij een kasteel, aan het strand of op een oude boerderij. De faciliteiten verschillen per locatie, maar zijn altijd top verzorgd. De Tendi accommodaties staan op verschillende campings waar ook een zwemparadijs aanwezig is en waar vaak Nederlandstalige animatie en entertainment is. De tenten zijn volledig ingericht, je hoeft dus alleen maar even je koffer uit te pakken en dan kun je in het zwembad plonzen!

Glamping met Tendi

Tendi heeft accommodaties ontwikkeld die terug gaan in de geschiedenis. Zo is de Safaritent een bedenksel van Engelse ontdekkingsreizigers die tijdens de zware reizen toch graag het gevoel wilden hebben thuis te zijn. Daar hoort dus ook een beetje luxe bij! Dit thuisgevoel met luxe en comfort vind je ook terug in de Safaritenten van Tendi.

Alle tenten hebben een volledig ingerichte keuken en de meeste tenten hebben ook hun eigen sanitair. Tendi staat dus garant voor een geweldige vakantie zonder gedoe. Maar wel met luxe en comfort. Zo voel je je overal thuis!

Camping-met-Zwemparadijs