Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vacanceselect

Het begin

Toen hij nog een klein jongetje was, was een eigen camping de grote droom van Loek de Loo. Meer dan 30 jaar geleden kwam deze droom uit en werd hij eigenaar van Camping Weekend aan het Gardameer. Steeds kwamen daar mensen met al hun spullen, tenten en caravans kamperen. Maar dat gesleur met zoveel spullen was eigenlijk helemaal niet nodig, vond Loek. Hij begon met het verhuren van accommodaties op verschillende campings. Dit was een groot succes en leidde in 2004 tot de geboorte van Vacanceselect.

Inmiddels is er veel veranderd bij Vacanceselect. De touroperator is enorm gegroeid, maar zal altijd een familiebedrijf blijven waarin kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, zijn ze aangesloten bij de ANVR, NCV, de SGR en Thuiswinkel Waarborg. Vacanceselect is een internationaal opererende vakantieaanbieder, gespecialiseerd in camping, glamping en vakantieparken.

Glamping specialist

In 8 Europese landen biedt Vacanceselect accommodaties aan op campings, glampings en vakantieparken. Traditioneel kamperen in de tent, luxe verblijven op een glamping of lekker in een huisje, alles is mogelijk bij deze touroperator!

De afgelopen jaren is glamping steeds populairder geworden. Luxe kamperen op een top bestemming, wie wil dat nou niet? Daarom heeft Vacanceselect steeds meer verschillende glamping accommodaties ontwikkeld en mag zich daarmee dé glampingspecialist noemen.
Alle bestemmingen en accommodaties zijn met veel zorg voor de vakantiegangers uitgekozen en ontwikkeld. Gastvrijheid, ligging, sfeer en kwaliteit zijn de belangrijkste criteria. Elk jaar wordt het aanbod weer vernieuwd en bijgewerkt, zodat altijd de beste vakanties worden aangeboden. Er is voor ieder wat wils! Bekijk dus snel het aanbod van Vacanceselect.

Camping-met-Zwemparadijs