Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalow

Een accommodatie voor het hele gezin!

Tegenwoordig heb je op veel vakantieparken naast een stacaravan ook een bungalow. Een iets luxere woning waar je met het hele gezin een topvakantie kunt beleven of gewoon even lekker weg met z’n tweeën. Bungalows zijn er namelijk in alle soorten en maten, dus er zit altijd wel een geschikte voor je bij!

Vakantie vieren in een bungalow

Met een vakantie in een bungalow geniet je volop, want je hebt alle gemakken binnen handbereik. Een mooi groot terras, waar je elke ochtend heerlijk ontbijt en ’s avonds kun je de buren uitnodigen voor een gezellige barbecue. Je hoeft je geen zorgen te maken over de inrichting van deze accommodatie: je vindt binnen alles wat je nodig hebt. Van een compleet ingerichte keuken tot aan je eigen badkamer en vaak meerdere slaapkamers. Je eigen spullen kun je dus met een gerust hart thuis laten. En ook fijn dat je nooit meer met je wc-rol of je douchespullen over de camping hoeft te lopen.

Lekker je eigen plekje, waar je je ook even kunt afzonderen van de drukte van het vakantiepark op zijn tijd. En is het een dagje wat minder weer? Dan zit je in een bungalow lekker droog.

Op het vakantiepark waar deze accommodatie staat, geniet je bovendien volop van de faciliteiten. Je kunt hier terecht voor wat kleine boodschappen of lekker relaxen in een ligstoel bij het zwembad. Voor wat verkoeling kun je ook altijd een drankje drinken in de bar. Kortom: op vakantie in een bungalow is één groot feest!

Camping-met-Zwemparadijs