Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Chalet

Een huiselijke accommodatie met comfort

De chalet is een accommodatie met veel ruimte voor het hele gezin. Zowel binnen als buiten is er veel plaats om te spelen. Vanaf het terras kun je als ouder de kinderen makkelijk in de gaten houden, ideaal!

Naast de voorzieningen van de chalet zelf, kun je natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van de camping of het vakantiepark. De supermarkt, het restaurant, de bar, het zwemparadijs, de sportvelden, de speeltuin, je zult je zeker niet vervelen!

Gezellige chalet

Een chalet geeft een huiselijk gevoel, ook als het op een grote camping staat. Zo heb je je eigen ruimte die volledig is ingericht. De keuken, slaapkamers, de badkamer en het woongedeelte zijn al voorzien van alles wat je nodig hebt. Je hoeft alleen even in te checken en de vakantie kan meteen beginnen! Wel de gezelligheid en faciliteiten van de camping dus, maar niet de ongemakken. In een chalet overnachten betekent een vakantie met comfort. Niet meer de tent opzetten, een echt bed om in te slapen en je eigen toilet.

Ook buiten heb je je eigen ruimte, op het houten terras. Hier staan de ligstoelen al klaar voor een heerlijk dagje zonnen. Wil je toch nog wat meer ruimte? Wandel even over de camping, bezoek het zwemparadijs of ga op ontdekking in de omgeving.

Camping-met-Zwemparadijs