Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Cottage

Veel ruimte, zowel binnen als buiten

Een vakantie in een cottage betekent genieten van je eigen ruimte, en ook alle voorzieningen op het vakantiepark. Bij aankomst hoef je alleen maar even je spullen uit de auto te halen, de rest staat voor je klaar. Spring het zwembad in, ga lekker in de zon zitten of speel een spelletje op je eigen terras met overkapping. En als het echt te warm is, kun je binnen gaan zitten, want deze accommodatie is voorzien van airconditioning.

Alles wat je maar wensen kan

Zowel binnen als buiten heb je bij deze accommodatie veel ruimte. Binnen kan je gebruik maken van de ingerichte keuken en een mooie badkamer. Er zijn aparte slaapkamers en er is veel ruimte voor je spullen. Buiten is er een groot houten terras met overkapping. Handig, want vanaf het terras kun je de kinderen in de gaten houden terwijl ze op het grasveld spelen.

Maar niet alleen de faciliteiten van de accommodatie staan tot je beschikking, ook die van het vakantiepark. Zo is er vaak een restaurant voor als je geen zin hebt om te koken en een groot zwemparadijs met kinderbad(en). Lekker kopje koffie? Daarvoor kun je aan de bar terecht. En als je even genoeg hebt van de camping, dan is er veel te doen in de omgeving!

Camping-met-Zwemparadijs