Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamping

Sfeervol en luxueus kamperen op de camping!

Ben jij op zoek naar een originele kampeerbeleving? Kies dan voor glamping! Een luxe kampeerbeleving in je eigen ingerichte accommodatie. Je hoeft dus geen tenten of caravans meer mee te sjouwen op vakantie. Meteen je intrek nemen, waarbij de kampeersfeer zeker niet verloren gaat.

Sfeervol en luxueus: dat is glamping!

De stijl van elke glamping is weer anders, maar een glampingvakantie is altijd sfeervol en luxueus. De airlodge heeft bijvoorbeeld twee verdiepingen, met op de eerste verdieping een luxe boxspring met dakraam. In de avond geniet je dus van het prachtige uitzicht op de sterren. En hoe fijn die boxspring ter vervanging van een matje of luchtbed, dat zorgt geheid voor een fijne nachtrust.

En glamping zou natuurlijk glamping niet zijn als je voor de douche en wc over de camping moest lopen.  Elke glampinglocatie is daarom voorzien van eigen douche en wc. De wc-rol en handdoek kun je dus gewoon in je accommodatie laten liggen. En ook koken kun je gewoon in je accommodatie. Over de camping loop je enkel nog naar het zwembad en de winkel voor je ontbijt, waar je vervolgens lekker van kunt smullen op je eigen terras.

Wil je weten welke glampingvakantie bij jou past? Bekijk dan hier het aanbod.

Camping-met-Zwemparadijs