Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beoordelingen

Wat vonden anderen van hun vakantie?

Beoordelingen

Wat vonden anderen van hun vakantie?

Op deze pagina lees je wat anderen van hun vakantie op een camping met zwemparadijs vonden. Zo selecteer je gemakkelijk op basis van hun ervaringen en heb je voor je het weet je perfecte vakantiebestemming gevonden.

11 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 9

9

Castell Montgri

Familie van Oldeniel, 28 maart 2017

Voor alle leeftijden een topcamping!

Mooie ligging, gezellig, mooie zwembaden. Voor alle leeftijden geschikt.

Bezocht Castell Montgri in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Villaggio Turistico Europa Grado

Familie Canciani, 28 februari 2017

Wat een mooie grote camping!

Het is een uitgebreide camping waar je van alles kunt vinden mooie omgeving als je rond gaat dwalen kom je vanalles tegen. Prachtige Cultuur en geschiedenis.

Bezocht Villaggio Turistico Europa Grado in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Camping Villaggio Turistico Internazionale

Familie Koops, 28 februari 2017

Twee jaar met plezier verbleven!

We hebben hier nu twee jaar achter elkaar met veel plezier verbleven. Goede ligging aan het strand en vlak bij de winkels, mooie camping en een goed uitgangspunt voor dagtrips naar onder meer Venetië, Verona en Triëst.

Bezocht Camping Villaggio Turistico Internazionale in mei 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Sylvamar

Familie Lenssens, 28 februari 2017

Fantastisch kinderbad!

Gezellige sfeer, leuke speeltuin, fantastisch kinderbad, dichtbij de zee. In de omgeving: Hossegor, Biarritz, de zee.

Bezocht Sylvamar in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Domaine de Maël

Familie Rolevink, 28 februari 2017

Ik heb het hier altijd goed gehad!

Omdat ik al van af 1994 op de camping kom en het altijd goed heb gehad bij Wim Hofstede. Tips voor de omgeving: De middellandse zee, de Pyreneeën en eigenlijk alles.

Bezocht Domaine de Maël in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

La Ville Huchet

Familie van Norden, 28 februari 2017

Leuk zwembad voor de kinderen!

Niet te grote camping, leuk zwembad voor de kinderen, veel ruimte bij de stacaravan, bezienswaardigheden in de buurt. Tips in de omgeving: St. Malo, de oude binnenstad, het aquarium in St.Malo, Dinard, Cap Frehèl. Cancale. Mont St. Michel is ook niet al te ver rijden.

Bezocht La Ville Huchet in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Camping du Parc

Familie Meijerink, 28 februari 2017

Fijne sfeer!

Fijne sfeer, mooie accommodatie en een prima ligging t.o.v. het gardameer en Lazise. Mooie plaatsjes in de omgeving.

Bezocht Camping du Parc in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Des Hauts de Salavas

Familie van Dorresteijn, 28 februari 2017

Vlakbij een heleboel leuke dingen!

Het was op een mooie lokatie, vlakbij een heleboel leuke dingen. Het park zelf was prima, niet luxe. Zwembad was schoon, niet groot, maar goed genoeg. Tips voor de omgeving: Dagje kanoën, grotten bekijken en klimmen (tokkelen). Eigenlijk is er echt heel veel leuks te doen. Ook om hard te lopen was het een prima lokatie!!

Bezocht Des Hauts de Salavas in mei 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pagina delen

Blogcategorieën

Camping-met-Zwemparadijs