Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Sprookjescamping

Nederland, Overijssel

  • Een avontuur!
  • Waterspeeltuin
  • Familieglijbaan

Een gezellige vakantie in het prachtige Overijssel beleef je bij De Sprookjescamping. Geniet van een vakantie dicht bij huis, wat zeker een pracht aan belevenissen zal geven. En zwem er met de kids op los!

Capfun de Sprookjescamping ligt in het prachtige Rheeze in het Vechtdal van het gezellige Overijssel. Er wordt hier heerlijk gerelaxt en geslapen in geweldige verhuuraccommodaties, in ingerichte tenten en op kampeerplaatsen. De leuke vakantiedagen worden gevuld met dagen in het waterparadijs. De kids plonsen er gegarandeerd in de zwembaden op los! Naast het gieren, gillen en brullen tijdens al dat gespetter, is er een een wonderlijke familieglijbaan. Wie sjeest als eerste naar beneden? Na al het ‘spetter spetter spater’, gaat het plezier verder op De Sprookjescamping! Een avontuur beleef je namelijk met het animatieteam, in het gezellige theater. De kids zullen versteld staan van het rijk waar Hannah de Heldhaftige met haar sprookjesvrienden woont.

Avonturen op De Sprookjescamping

Zwemmen is hier natuurlijk geen gemis, je hebt namelijk keuze genoeg! Zin om binnen of buiten te zwemmen? De keuze ligt bij jou! In het overdekte gedeelte is er een supergezellige waterspeeltuin met glijbanen voor de kleintjes. En daarnaast vind je er ook een schattig babyspetterbadje. Buiten stuit je op een geweldig en groot zwembad, waar diepe duiken in genomen mogen worden. En natuurlijk zijn er ook waterspeeltuinen en spetterbaden beschikbaar. Ga uiteindelijk met het gehele gezin van de familieglijbaan af en sluit daarbij het wateravontuur af. Elke dag beleven de kids bovendien een spannend avontuur met het animatieteam. Ze doen allerlei leuke spelletjes en activiteiten met elkaar en de mascotte Hannah. Met zijn allen klimmen zij de middagen erop los in het indoor speelparadijs. En uiteindelijk sluiten jullie de dag af met een heerlijke maaltijd in het restaurant van De Sprookjescamping.

Op ontdekkingstocht

Rondom De Sprookjescamping zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Denk hierbij aan mountainbiken, boogschieten, kanovaren en paintballen. En dit allemaal op een steenworp afstand van de camping. Voor de echte avontuurzoekers is Slagharen ook in de buurt. Ga gezellig met het gezin een dagje dit park beleven en zoek uit wie er in de meeste achtbanen durft!

De Sprookjescamping op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark Het Stoetenslagh - Camping-met-Zwemparadijs

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Overijssel, Nederland

  • Een Tubby Splash
  • Strandthema
  • Happy Fun Beach

Een zomer doorbrengen in eigen land, klinkt dat niet als muziek in je oren? Het kan bij Vakantiepark Het Stoetenslagh!

Camping-met-Zwemparadijs