Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark De Bongerd

Nederland, Noord-Holland

  • Zwemparadijs de Holle Bolle
  • Speelparadijs de Holle Bolle Boom
  • Vlakbij stranden

Op Vakantiepark De Bongerd geniet je van een vakantie vol waterpret in eigen land. Welke van de glijbanen is jouw favoriet? Ontdek het tijdens je familievakantie in Noord-Holland.

Vakantiepark Capfun De Bongerd ligt in het gezellige Tuitjenhorn mooi dichtbij de veelzijdige stranden van Noord-Holland. Je viert je vakantie bij De Bongerd in prachtige lodges en studio’s of op een van de vele kampeerplaatsen. Tijdens de vakantie vermaakt iedereen zich in het geweldige zwemparadijs. Het hele gezin neemt een diepe duik als begin van een gezellige vakantie. Na zo’n te gek familiemoment, zullen de kids verdwijnen en roetsjen over de spannende glijbanen. Als iedereen eenmaal opgedroogd is, dan gaat het spannende avontuur verder op Vakantiepark De Bongerd. De kids beleven verder uren speelplezier in het indoor speelparadijs de Holle Bolle Boom. Vakantiepark De Bongerd staat garant voor een vakantie vol plezier! Met wie ga jij het beleven?

Plezier op Vakantiepark De Bongerd

Zwemmen wordt bij De Bongerd zeker niet vergeten! Het buitenzwemparadijs, de Holle Bolle Buiten bestaat uit een te gek zwembad met glijbaan waar de kids vanaf kunnen roetsjen. Er is ook een geweldig spetter- en spatbad voor de kleintjes. Voor de durfals is er een spannende Spacebowl aanwezig. Daarnaast heeft Vakantiepark De Bongerd ook een gezellig binnenzwemparadijs genaamd Holle Bolle Plons. Hier vind je een zwembad, waterspeeltuin en diverse coole glijbanen. Na uren duiken, plonsen en glijden, is het tijd om de andere faciliteiten uit te testen. Er is namelijk een te gek indoor speelparadijs aanwezig genaamd, de Holle Bolle Boom! Hier kunnen de kids naar hartenlust spelen. Na al die uren druk in de weer zijn, is een heerlijk avondmaal meer dan verdiend. Geniet van heerlijke gerechten van het restaurant op Vakantiepark De Bongerd. Dat is direct een goed moment om de avond af te sluiten!

De schatten rondom De Bongerd

Op slecht 15 minuten van Vakantiepark De Bongerd liggen de prachtige stranden van Callantsoog, Petten en Hargen. Hier beleef je een gezellige stranddag, waar je met het gezin kan gaan beachballen. Je kunt ook heerlijk fietsen rondom Vakantiepark De Bongerd. De fietsroutes zijn al compleet voor jou uitgestippeld, jullie hoeven alleen nog te trappen! Breng anders eens een bezoekje aan de beroemde markten van Alkmaar en proef een van de heerlijke kazen. Welke nemen jullie uiteindelijk mee naar huis? De sportievelingetjes kunnen heerlijk kabelwaterskiën, trampolinespringen, klimmen en abseilen. En de gezinnen die een rustige dag vol vermaak willen hebben, gaan langs de dierentuinen, zeeaquariums of verscheidende musea. Kortom: je beleeft genoeg op Vakantiepark De Bongerd.

Vakantiepark De Bongerd op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Camping-met-Zwemparadijs