Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark Het Eibernest

Gelderland, Nederland

  • Een heleboel waterpret
  • Verliefd op deze plek
  • Een te gekke glijbaan

Vakantiepark Het Eibernest heeft een gezellige familievakantie voor jou gereed! Plons met elkaar het zwemparadijs in en zie wie uiteindelijk de mooiste duiken kan maken. Vakantiepark Het Eibernest staat voor plezier, komt er bij jullie al een ‘grijns’ tevoorschijn? Na een vakantie hier, neem je de leukste vakantiekiekjes mee naar huis!

In het schöne Eibergen ligt Vakantiepark Capfun Het Eibernest. Je overnacht hier in comfortabele bungalows, volledig ingerichte stacaravans of op een van de ruime kampeerplaatsen. Vakantiepark Het Eibernest is heerlijk rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Je bent hier op de juiste plek voor comfort, ruimte en vakantieplezier. De kids bleven een en al vreugde in het waterparadijs van Vakantiepark Het Eibernest. Hier wordt vanaf dag 1 met zijn allen een bommetje gemaakt! Verder raken de kids verdwaald in het assortiment aan activiteiten. Ze komen eigenlijk benen, armen en ogen tekort! Ga bijvoorbeeld gezellig met zijn allen een middagje midgetgolfen. De winnaar wordt dan getrakteerd op een ijsje. En natuurlijk kan de buurt ook ontdekt worden maar pas wel op dat je niet verliefd wordt op deze plek, want Vakantiepark Het Eibernest laat je vakantie ervaren waarvan je niet wilt dat hij ooit stopt!

Een oase van plezier bij Vakantiepark Het Eibernest

Als je aankomt bij Vakantiepark Het Eibernest word je meteen aangetrokken door het geweldige waterparadijs. Laat de oudere kids hun gang gaan in het verwarmde zwembad met speeltoestellen, terwijl de kleintjes zich vermaken in het peuterbad met een te gekke glijbaan. Jong en oud beleeft hier gegarandeerd een heleboel waterpret! Zodra iedereen opgedroogd is, dan hobbelen we door naar het rijk aan activiteiten. De kids klauteren op alle speeltoestellen, terwijl de ouders een potje jeu de boules spelen. Eenmaal iets gezamenlijks ondernemen? Ga een potje tafeltennissen, beachvolleybal spelen of met veel plezier minigolfen. Wie is uiteindelijk de master bij het uitoefenen van deze activiteiten? Als eenmaal de zon ondergaat, dan is het tijd voor een heerlijk avondmaal. Neem een heerlijke hap bij het restaurant op het vakantiepark en sluit gezamenlijk deze leuke dag af!

Het plezier rondom Vakantiepark Het Eibernest

Voor de cultuursnuivers zijn er allerlei leuke musea in de buurt van Vakantiepark Het Eibernest. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het brandweermuseum in Borculo. Hiernaast zijn er ook allerlei leuke natuuractiviteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de ‘wildernis’ en kijk je ogen uit! Verder zijn er ook leuke attractieparken in de buurt, zoals Avonturenpark Hellendoorn en Speeltuin Megapret. Welke trekt jullie het meest aan? Vakantiepark Het Eibernest laat jullie zeker niet stilzitten!

Vakantiepark Het Eibernest op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark De Zeumersehof - Camping-met-Zwemparadijs

Vakantiepark De Zeumersehof

Gelderland, Nederland

  • Groot buitenzwembad
  • Oneindige fietsroutemogelijkheden
  • Een speelparadijs

Een feestelijke vakantie in Gelderland als nooit tevoren. Geniet van een gezellige vakantie in Nederland, met allerlei te gekke zwemparadijzen. Een gezellige tijd volgepropt met allerlei pret!

Camping-met-Zwemparadijs