Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark De Fruithof

Drenthe, Nederland

  • Met zandstrand
  • Wandel- en fietsmogelijkheden
  • 4 glijbanen

Vakantiepark De Fruithof is een prachtige familiebestemming in Drenthe waar je een vakantie beleeft om niet snel te vergeten. Welke van de vele faciliteiten wil jij als eerste uitproberen?

Vakantiepark Capfun De Fruithof ligt in het prachtige Klijndijk. Je gaat op De Fruithof heerlijk overnachten in een van de chalets of stacaravans. Ook kun je je eigen tent of caravan meenemen. De dagen kan je vullen met avonturen in het zwemparadijs. Ga met de kids van de spacebowl glijden of sjees over een 45 meter lange glijbaan. Zodra iedereen uitgespetterd is, dan gaan de avonturen verder op de camping zelf. Laat de kids los in het gave indoorspeelparadijs en zie ze klauteren als kleine aapjes in het wild. Natuurlijk kan er ook veel cultuur gesnoven worden in Drenthe. Neem een bezoekje aan de hunebedden en maak een leuke vakantiekiek van de kids.

Het plezier op Vakantiepark De Fruithof

Zwemmen zal zeker niet gemist worden op Vakantiepark De Fruithof. Het zwemparadijs bestaat uit een gezellige zwemplas met zandstrand. Daarnaast is er ook een gezellig overdekt zwemgedeelte, waar je ook een zwembad en peuterbadje met speeltoestellen kan vinden. Deze overkapping kan in ieder geval makkelijk opgeschoven worden, waardoor je gegarandeerd in elke weersomstandigheid waterpret kunt beleven! Heb je zin in iets hartslagverhogends? Probeer een van de vier glijbanen uit! Waaronder een te gekke Spacebowl en een glijbaan van 45 meter lang. Zodra iedereen eenmaal uitgespetterd is, dan kan een avontuur op De Fruithof zelf van start gaan! De kids gaan naar het indoor speelparadijs, waar ze erop los kunnen klimmen en klauteren. Eenmaal rond etenstijd, kan de dag heerlijk met een maaltijd in het restaurant afgesloten worden.

Eropuit bij De Fruithof

Aangezien we op vakantie zijn in Drenthe, moeten de hunebedden niet vergeten worden. Neem hier een keer in de middag de tijd voor en breng een bezoekje aan deze historische monumenten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook vele wandel- en fietsmogelijkheden. De regio beschikt namelijk over meer dan 1700 km aan fietspaden. Natuurlijk is niet elk kleintje een fan van in de natuur zijn, maar daar hebben wij een oplossing voor. Breng een bezoekje aan de dierentuin Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hier zal iedereen zich op en top vermaken! Willen jouw kids juist kennis opdoen? Dan breng je een bezoekje aan het Dinopark dat op een afstand van een half uurtje rijden ligt. Zelfs de volwassenen doen hier allerlei kennis op over dinosaurussen. Kom jij langs op Vakantiepark De Fruithof?

Vakantiepark De Fruithof op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Camping-met-Zwemparadijs