Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark Linberg Park

Nederland, Noord-Brabant

  • Een giga verwarmd zwempark
  • Een in- en outdoor speelparadijs
  • Gekleurde glijbanen

Linberg Park is een gezellig vakantiepark in Brabant. Hier geniet je zeker van het waterparadijs en allerlei te gekke accommodaties! Neem de kids mee en vier een vakantie dicht bij huis. Kortom, er bestaan bij Vakantiepark Linberg Park geen saaie vakantiedagen!

Vakantiepark Capfun Linberg Park ligt in het gezellige Brabant. Dit park is heerlijk ruim opgezet, zo overnacht je in luxe Chalets en stacaravans. Gedurende de vakantie door, vermaakt iedereen zich in het wonderlijke waterparadijs. Hier zullen de kids gegarandeerd geen genoeg van krijgen! Nadat de kids klaar zijn met rondspetteren, dan kunnen ze door naar het Kids-Wonderland, een in- en outdoor speelparadijs. Ze kunnen hier rondrennen, klimmen, springen en vakantievriendjes maken! Verder is Vakantiepark Linberg Park voorzien van allerlei speel- en sportvelden, waar de kids rondrennen tot ze niet meer kunnen. De avonden worden dan zoet en rustig doorgebracht, terwijl er genoten wordt van een heerlijk maal! Je vervelen is er bij Vakantiepark Linberg Park niet bij, de camping neemt jullie mee op een te gek avontuur!

Altijd feest bij Vakantiepark Linberg Park

Dat hier een fantastisch zwemparadijs is, is natuurlijk bekend! Er valt bij Vakantiepark Linberg Park te genieten van een heerlijk en giga verwarmd zwempark. Je vindt hier 2 grote zwembaden, gekleurde glijbanen en een kleutergedeelte. De peuters zijn te vinden in het afgesloten peuterbadje, waar ze in het rond spetteren. Verder is er voor de durfals onder ons ook een wildwaterbaan. Durven jullie hierin? Zodra iedereen warm en opgedroogd is, gaat het feestje op Vakantiepark Linberg Park verder. Zodra je het zwembad verlaat, wordt er direct een gezellig potje voetbal of beachvolleybal op de velden, naast het zwempark, gespeeld. Verder zijn de kids welkom in het Kids Wonderland, hier maken ze alle bewegingen die ze liefhebben. Het Kids Wonderland is namelijk een in- en outdoor kinderspeeltuin, die zo’n 5000m2 is. Als dit niet genoeg beweging vergt, weten wij het ook niet meer… Uiteindelijk komt de avond een keer eraan en beginnen de magen te rommelen. Er wordt heerlijk gegeten bij het restaurant op het vakantiepark, waarna de kids zullen slapen als roosjes.

Volop plezier in de omgeving van Vakantiepark Linberg Park

Het dorpje Molenschot ligt dichtbij Vakantiepark Linberg Park. Dit dorpje staat bekend om haar gezellige Sint Anna Feesten. Daarnaast zijn hier in juli diverse kermisattracties te vinden. Breng een keer een avondje op de pleinen van Molenschot door en er gaat gelachen worden, totdat de wangen pijn doen. Verder zijn Breda en Tilburg aardig in de buurt. Hier valt te genieten van musea, attractieparken en dierenparken. Wat écht niet gemist of vergeten mag worden? Nationaal Park De Biesbosch en de Efteling natuurlijk. Beide parken zorgen voor een onvergetelijke dag en geweldige vakantiekiekjes.

Vakantiepark Linberg Park op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark Rakelbos - Camping-met-Zwemparadijs

Vakantiepark Rakelbos

Noord-Brabant, Nederland

  • Sensationele spacebowl
  • Groene omgeving
  • Recreatievijver aanwezig

Bij Vakantiepark Rakelbos verblijf je in het heerlijke Noord-Brabant. Geniet van een vakantie en waterparadijs dicht bij huis. En maak elke dag een feestje bij Rakelbos mee!

Camping-met-Zwemparadijs