Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark Rakelbos

Nederland, Noord-Brabant

  • Sensationele spacebowl
  • Groene omgeving
  • Recreatievijver aanwezig

Geniet van een luxe vakantie vol waterpret in eigen land bij Vakantiepark Rakelbos. Kies jij voor een overnachting in een comfortabele accommodatie of neem je je eigen tent of caravan mee?

In een prachtige groene omgeving ligt Vakantiepark Capfun Rakelbos. Er valt hier prinsheerlijk te overnachten in volledig ingerichte stacaravans en chalets. Zodra de ochtenden starten kan er naar hartelust worden gezwommen in het geweldige waterpark of wordt er genoten aan de recreatievijver met een prachtig zandstrand. Zodra iedereen uitgebadderd is, is het tijd voor speelplezier op Vakantiepark Rakelbos. De kids klimmen en springen hier namelijk in het rond op het springkussen en speeltoestel. Verder maken de kids gemakkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op de sportvelden, maar natuurlijk spelen ze hier ook allerlei wedstrijdjes. Ga jij een prijs winnen? Later op de dag kan er met het gezin een potje jeu de boules gespeeld worden. Een te gekke vakantie beleef je bij Vakantiepark Rakelbos!

Een en al gekte bij Vakantiepark Rakelbos

Een tekort aan zwemplezier is geen probleem bij Vakantiepark Rakelbos. Je hebt de keuze uit een verwarmd buiten- en kinderbad. Voor de daredevils zijn er allerlei glijbanen, waaronder een sensationele spacebowl! Wie roetsjt er als eerste naar beneden? Naast zo’n te gek waterparadijs is er ook een recreatievijver aanwezig met fijn zandstrand, waar gedurende de vakantie gezond kan worden. De kids kunnen beachballen met hun vrienden, terwijl de ouders relaxen. Naast al deze leuke zwemmogelijkheden, zijn er ook allerlei leuke speelmogelijkheden. De kids kunnen ‘jumpen’ op springkussen, klauteren op de klimtoestellen of rondrennen over de sportvelden. Van al dat spelen hebben jullie vast trek gekregen, maar daar weet het restaurant op Vakantiepark Rakelbos wel raad mee!

De gekte rondom Vakantiepark Rakelbos

Aangezien Vakantiepark Rakelbos in een prachtig groene omgeving ligt, zijn er vele fiets- en wandelmogelijkheden. De natuurliefhebbers zullen hier hun hart ophalen. Verder kan er gezellig gewinkeld worden in Tilburg en Eindhoven, of natuurlijk een verkoelend drankje gedronken worden op een terras. Daarnaast ligt het geweldige attractiepark De Efteling op slechts 30 minuten rijden. Hier zullen de kids oren en ogen tekort komen. Voor de avonturiers ligt Safaripark Beekse Bergen ook in de buurt. Hier kom je met het gezin oog in oog met wilde dieren te staan. Een geweldige belevenis bij Vakantiepark Rakelbos!

Vakantiepark Rakelbos op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark Linberg Park - Camping-met-Zwemparadijs

Vakantiepark Linberg Park

Noord-Brabant, Nederland

  • Een giga verwarmd zwempark
  • Een in- en outdoor speelparadijs
  • Gekleurde glijbanen

Een vakantie in het gezellige Brabant, klinkt al als muziek in de oren. Geniet van heerlijke zwemparadijzen dicht bij huis. Elke dag is een feestje bij Vakantiepark Linberg Park!

Camping-met-Zwemparadijs