Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Nederland, Overijssel

  • Een Tubby Splash
  • Strandthema
  • Happy Fun Beach

Wist je dat je ook in Nederland te gekke waterparadijzen vindt waar de kids de tijd van hun leven zullen hebben? Zwem erop los bij Vakantiepark Het Stoetenslagh en geniet van een te gekke vakantie in eigen land.

Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh is gelegen vlakbij Hardenberg en Ommen. Midden in Overijssel beleef je hier een geweldige strandvakantie. Op de Stoetenslagh ‘woon’ je in volledig ingerichte stacaravans en tenten of heb je een kampeerplaats ter beschikking. Je brengt je dagen op Stoetenslagh door in het geweldige waterparadijs, waar de kids maar geen genoeg van krijgen! Dit zwemparadijs geeft bijna het gevoel alsof je op een wit zandstrand bent. Ga hier gezellig met het gezin een beachballtoernooi houden! Wie wint de beker? Hiernaast zijn je kids in de beste handen door het te gekke animatieteam. Een vakantie bij Het Stoetenslagh is om van te dromen!

Een belevenis op Het Stoetenslagh

Vakantiepark Het Stoetenslagh beschikt over een geweldig waterpark. Dit waterfestijn is gebouwd in de vorm van een recreatieplas van 5 hectare groot met fijne zandstranden. Deze geweldige plas heeft vele verschillende glijbanen en een te gekke Tubby Splash. Daarnaast is er voor de koudere dagen ook een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad. Dit binnenzwembad is natuurlijk ook in het strandthema. Je vindt er daarnaast ook een peuterbadje, een stroomversnelling, bubbelbank en een ondiep speelgedeelte voor de kleintjes. Ga gezellig met het gezin beachvolleybalen op Happy Fun Beach!

Zodra jullie allemaal uit gespetterd zijn wordt er door de kids als kleine aapjes rond geklauterd in het speelparadijs. Hiernaast kunnen de kids ook rondspringen op het meesterlijke springkussen. Dan sluit je gezamenlijk de avond op de camping af, door heerlijk uit eten te gaan. Je geniet heerlijk van een knapperige pizza in het restaurant van Vakantiepark Het Stoetenslagh.

De buurt verkennen

Op nog geen 10 minuten rijden van Vakantiepark Het Stoetenslagh ligt het fantastische park Slagharen. Beleef hier een geweldige en gezellige dag met de kids! Stap in alle attracties en heb de tijd van je leven! Naast zo’n hartslag verhogende activiteit, is er natuurlijk ook wat rustigers. Maak een gezellige wandeling rondom Stoetenslagh en neem een kijkje in de natuur, de kids zullen er gegarandeerd van genieten. Kortom: stilzitten is bij Vakantiepark Het Stoetenslagh geen doen!

Vakantiepark Het Stoetenslagh op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

De Sprookjescamping - Camping-met-Zwemparadijs

De Sprookjescamping

Overijssel, Nederland

  • Een avontuur!
  • Waterspeeltuin
  • Familieglijbaan

De Sprookjescamping geeft jouw vakantie in Overijssel een sprankelende tint. De sprookjeszwembaden zijn gevuld met urenlang speelplezier. Oftewel een echte 'fairytale' relax vakantie!

Camping-met-Zwemparadijs