Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark De Zeumersehof

Gelderland, Nederland

  • Groot buitenzwembad
  • Oneindige fietsroutemogelijkheden
  • Een speelparadijs

Op Vakantiepark De Zeumersehof beleef je een topvakantie voor het hele gezin in het veelzijdige Gelderland. Natuurlijk met genoeg waterpret binnen en buiten om je vakantie naar een hoogtepunt te tillen.

In het prachtige Gelderland ligt Vakantiepark Capfun De Zeumersehof. Er wordt hier heerlijk overnacht in gezellige, ruime en volledig ingerichte stacaravans. Ook kunnen jullie hier genieten van een fantastisch waterparadijs, zowel overdekt als in de buitenlucht. Naast het leuke waterpark is er ook een speelparadijs waar kids naar hartelust kunnen ravotten. Laat de kids als kangoeroetjes in het rond jumpen over het springkussen of laat ze lekker losgaan in de speeltuinen bomvol speeltoestellen!

Dolle pret op Vakantiepark De Zeumersehof

Op Vakantiepark De Zeumersehof valt er te genieten van een binnenzwembad en een buitenzwembad. Het buitenzwembad is zo groot dat er geen einde aan komt! Dit zwembad is namelijk zo’n 200 m2 en wordt bij regenachtig weer omgetoverd tot een binnenzwembad. Weer of geen weer, hierdoor kun je het hele jaar  zwemmen! Daarnaast is er een leuk peuterbad met geweldige waterspeeltoestellen aanwezig. Zodra iedereen uitgespetterd is, dan zetten jullie het plezier voort op het vakantiepark. De kids kunnen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in het speelparadijs. Stuur ze naar de te gekke speeltuin en ze zullen een geweldige dag hebben. Verder zullen ze rond hobbelen over het te gekke springkussen en voor jullie het weten breekt de avond aan. Samen met het gezin wordt er nog heerlijk gegeten bij het restaurant op het vakantiepark en sluiten jullie de avond af met een wedstrijdje jeu de boules. Klinkt als een top familievakantie toch?

Rondom Vakantiepark De Zeumersehof

De Veluwe ligt centraal in Nederland, maar biedt natuurlijk ook oneindig veel fietsmogelijkheden! Geniet op die manier van het Willbrinkbos, het recreatiegebied Zeumeren en de gezellige dorpjes in de buurt, zoals Putten en Nijkerk. Hiernaast vallen er ook middagen te vullen bij de Julianatoren, attractiepark Walibi of het dolfinarium. In de omgeving van Vakantiepark De Zeumersehof zijn er activiteiten genoeg!

Vakantiepark De Zeumersehof op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vakantiepark Het Eibernest - Camping-met-Zwemparadijs

Vakantiepark Het Eibernest

Gelderland, Nederland

  • Een heleboel waterpret
  • Verliefd op deze plek
  • Een te gekke glijbaan

Een gezellige vakantie beleef je bij Vakantiepark Het Eibernest. Het is genieten in het prachtige Gelderland en al helemaal, omdat het dicht bij huis is!

Camping-met-Zwemparadijs