Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De 3 beste waterparken van Europa

Kleurrijke en kronkelende glijbanen met verschillende trechters. Van lekker dobberen en bijbruinen in een rustige ‘lazy river’ tot met hoge snelheid in het zwembad plonzen. Ben jij net als ik zo fan van waterparken met glijbanen die zorgen voor een gezonde dosis adrenaline? Ik heb de 3 beste waterparken van Europa voor je uitgezocht en die deel ik natuurlijk maar al te graag met je!

Siam Park – Tenerife, Spanje

Helemaal bovenaan dit lijstje staat het welbekende Siam Park op het Spaanse eiland Tenerife. Dit waterpark biedt urenlang waterplezier op maar liefst 18,5 hectare grond. Grijp een band en drijf tussen Thaise tempels met vuurspuwende draken door. Er is daarnaast een grote kans dat je een video van de gaafste glijbaan al een keer voorbij hebt zien komen. Beklim de tempel en glij vanaf 28 meter steil naar beneden. Hou je ogen maar open want je glijdt door een glazenbuis dwars door een haaienbassin. Durf jij het aan?

Voor meer informatie over dit waterpark verwijs ik je graag door naar de website.

Caribe Aquatic Park – Salou, Spanje

Op de tweede plaats staat het Caribe Aquatic Park van het bekende Spaanse pretpark Port Aventura. Suis van de glijbaan met de hoogste vrije val van Europa. De vrije val is maar liefst 35 meter. Voor de echte adrenaline junkies dus! Met maar liefst 16 waterglijbanen is dit waterpark uitermate geschikt om je lekker een dagje te vermaken. Is dit waterpark misschien iets voor jou?

Voor meer informatie over dit waterpark verwijs ik je graag door naar de website.

Aquafan – Riccione, Italië

Op de derde plaats staat waterpark Aquafan. Dit is het populairste waterpark in Italië en dat is natuurlijk niet voor niets. Of je nu met het gezin lekker wil dobberen in de stroomversnelling of van de glijbaan wil razen met een snelheid van maar liefst 65 km per uur. Hier is het allemaal mogelijk! Mocht je na een heerlijk dagje nog energie over hebben dan kun je in de avonduurtjes swingen op lekkere deuntjes. Heb jij je zwemkleding al uit de kast getrokken?

Voor meer informatie over dit waterpark verwijs ik je graag door naar de website.

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs