Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De 3 leukste campings met zwemparadijs in Kroatië

Een onbezorgde vakantie in Kroatië. De kinderen spetteren de hele dag in het zwembad en jij kan ongestoord een boek lezen op je ligbedje. Maar waar vind je die ideale camping voor een onbezorgde vakantie met kinderen? De leukste 3 campings met met zwemparadijs in Kroatië heb ik voor je op een rijtje gezet.

1. Camping Cikat

Aan het strand of aan het gigantische aquapark. Waar je lekker gaat luieren is helemaal aan jou. Vijf zwembaden met allerlei speelattributen zorgen ervoor dat de kids zich de hele dag vermaken. De moderne Camping Cikat heeft voldoende faciliteiten en mogelijkheden tot activiteiten. Naast dat de kinderen zich vermaken in het zwembad of ‘Family Fun Park Pepe’, kunnen de volwassenen zich vermaken met verschillende watersportactiviteiten. Denk aan duiken, windsurfen of kanovaren. Na al deze activiteiten intussen trek gekregen? Camping Cikat heeft verschillende fijne restaurants en bars. 

De 3 leukste campings met zwemparadijs in Kroatië - Camping met zwemparadijs

2. Camping Lanterna

Ben je op zoek naar een camping waar je lekker actief kunt zijn? Camping Lanterna heeft een uitgebreid sport- en activiteitenprogramma. Zo zijn er verschillende sportvelden en watersportmogelijkheden. Hier hoeft het gezin zich geen moment te vervelen. Mocht je toch even van de camping af willen, neem dan de watertaxi naar havenstad Porec. Hier kun je lekker winkelen, terrassen of gewoon de historische stad ontdekken. Samengevat, camping Lanterna is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is met zijn verschillende restaurants, bakkertje en supermarkt van alle gemakken voorzien.

De 3 leukste campings met zwemparadijs in Kroatië - Camping met zwemparadijs

3. Camping Solaris

Camping Solaris aan de Dalmatische kust heeft een geweldig waterparadijs met glijbanen en binnenbad. Tevens loop je vanuit het zwembad zo het strand op. Camping Solaris is een echt resort met luxe accommodaties en faciliteiten zoals een wellness en spa. De camping heeft veel verschillende restaurants en bars dus er is keuze genoeg. Mocht je echter liever bij je accommodatie eten? Het resort heeft zijn eigen supermarkt met verse streekproducten. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een overheerlijke afhaalmaaltijd halen. Kortom, alles is mogelijk!

De 3 leukste campings met zwemparadijs in Kroatië - Camping met zwemparadijs

Heb jij al zin gekregen in je vakantie op een camping met zwemparadijs?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs