Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De coolste glijbanen in Frankrijk!

Bij het wakker worden hoor je het waarschijnlijk al: “Papa, mama, wanneer gaan we naar het zwembad?” De zwemkleding trekken ze het liefst de hele dag aan om op elk moment het water in te springen. Maar ach, ik kan ze het niet kwalijk nemen. Ik ben dan 23, maar alsnog gek op de glijbanen! En op de zwemparadijzen in Frankrijk heb je een aantal hele mooie en daarom neem ik je in dit blog mee naar de coolste glijbanen in Frankrijk.

Côte d’Argent

In Les Landes, aan de westkust van Frankrijk vind je camping Côte d’Argent en daar staan leuke glijbanen. En niet maar 2 of 3, maar wel 6!! Daar kun je je vakantie zeker wel mee vullen. Van gekke kronkels in de glijbaan tot steilere glijbanen die allemaal in het grote bad uitkomen. Dat wordt een lol! Ook voor de allerkleinsten zijn er glijbanen in het kinderbad. Het leukste is natuurlijk om papa en mama mee te krijgen en als een treintjes de kronkelende glijbanen door te roetsjen!

Côte d'Argent

Le Curty’s

Camping Le Curty’s ligt in de Vendée en hier beleef je volop waterpret voor het hele gezin! Hier kun je van 3 glijbanen afroetjsen die naast elkaar in het water plonsen. Op de ligbedden ernaast kunnen papa en mama toekijken op gekke manieren hoe je de glijbaan uitkomt. Er zijn twee onoverdekte glijbanen en 2 overdekte glijbanen. Waterplezier gegarandeerd!

Camping Le Curty's

Le Moulinal

Tot slot tip ik je over camping Le Moulinal in de Dordogne. Want deze camping heeft niet alleen maar ‘gewone’ glijbanen, maar zelfs een trechter-glijbaan! Hoe cool is dat?! Als je de glijbaan opgaat, draai je eerst in rondjes voordat je in een gat naar beneden in het water valt. Nou, ik kan je wel vertellen dat als je hier vanaf bent gegaan, dat je dan niks anders meer wilt.

Camping Le Moulinal

Ga jij deze zomer naar één van deze campings? Of ga jij naar een andere camping met coole glijbanen? Dan kan ik alleen maar zeggen: heel, HEEL veel glijplezier!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs