Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De lekkerste zomersnacks om mee te nemen naar het water

Bij een dagje zwembad of strand horen natuurlijk ook zomerse snacks. Niet alleen worden jij en je kids blij van gezonde snacks, het geeft hen weer genoeg energie om nog meer waterpret te beleven! Nu kunnen we ons best voorstellen dat je je afvraagt wat de lekkerste zomersnacks zijn om mee te nemen naar het water. Dus wil jij ook weten welke snacks dit zijn? Scroll dan snel verder, want na het lezen van dit artikel heb je weer volop inspiratie.

1. Watermeloen

Watermeloen mag wat ons betreft niet ontbreken in het rijtje van de lekkerste zomersnacks om mee te nemen naar het water. Zeg je meloen, dan zeg je zomer, nietwaar? Het is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel zoet. Ideaal voor kids dus. Bovendien bevat het roze gekleurde stuk fruit weinig calorieën en bestaat het voornamelijk uit water. Dit voorkomt dat je kids uitdrogen door de warmte tijdens broeierige zomerdagen.

De lekkerste zomersnacks om mee te nemen naar het water

Foto van Sahand Babali via Unsplash

2. Fruitijs

Wie zegt er nu nee tegen een verkoelend ijsje op een warme dag? Precies! Je kunt natuurlijk naar de supermarkt rennen om een doos fruitijsjes in te slaan, maar je kunt ook zelf eenvoudig aan de slag. Koop het lievelingsfruit van je kids, gooi het in de blender en vul ijsvormpjes met het mengel. Even in de vriezer en de volgende dag zijn je ijsjes klaar om gegeten te worden.

3. Fruitkoekjes

Koekjes en fruit, is dat geen geweldige combinatie? Een echte aanrader is wat mij betreft de variant met blauwe bessen en havermout. Op zoek naar het recept? Die kun je hier vinden. Neem genoeg van deze gezonde koeken mee, want voor je het weet is het blik vol koekjes leeg.

De lekkerste zomersnacks om mee te nemen naar het water

Foto van Alison Marras via Unsplash

4. Worteltjes met hummus

Een heerlijke samenstelling van ingrediënten: hummus. Perfect om te dippen met verse worteltjes. Niet alleen kun je hummus makkelijk zelf maken, ook is het supergezond. Weten hoe je zelf hummus kunt maken? Neem dan hier even een kijkje, want hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit goedje kunt maken. Bovendien zullen de kleintjes het ook heerlijk vinden. Een snack om je vingers bij af te likken.

Dit zijn de lekkerste zomersnacks om mee te nemen naar het water. Welk tussendoortje neem jij altijd mee op een zonnige dag? 

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs