Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste zwemparadijzen in Italië

Wat is er leuker op vakantie dan heerlijk van de glijbanen roetsjen en de hele dag waterpret beleven? Wie graag op een camping of vakantiepark verblijft met een uitgebreid zwemparadijs, moet natuurlijk naar Italië. Daar snappen ze wel wat een zwemparadijs is. Ik vertel je over de leukste zwemparadijzen in Italië!

Union Lido

Op dit vakantiepark aan de Adriatische kust kom je aan waterpret niet tekort, met maar liefst 8 zwembaden. Er zijn ook verschillende glijbanen, zowel voor hele kleine als voor wat oudere kinderen. Daarnaast heeft deze camping ook nog een groot zwemparadijs met zandbodem, waar je onder andere grotten, een waterkasteel, een wilde rivier en een waterval vindt. Bovendien is er een speciaal hondengedeelte met een hondvriendelijk strand dat bij de camping hoort. En dat alles vlakbij de zee!

union lido

Spiaggia e Mare

Ook camping Spiaggia e Mare heeft een eigen aquapark. Hier kunnen de kinderen piraat spelen bij de piratenboot, en roetsjen van een 15 meter hoge glijbaan. Natuurlijk zijn er ook lagere en kleinere glijbanen voor de jongere kinderen. De camping ligt direct aan het strand aan de Adriatische Kust. Maak eens een uitstapje naar Venetië om daar de kanalen en de gondels te bewonderen!

Park Albatros

Ook in Toscane kun je veel waterplezier beleven, zoals op deze camping. Park Albatros heeft 5 zwembaden, waaronder grote lagunebaden. 1 zwembad is er speciaal voor de allerkleinsten, met een lage glijbaan. In de lagunebaden, die je vanaf de bar goed in de gaten kunt houden, kunnen kinderen makkelijk staan en dus volop spelen. In de diepere zwembaden kun je rustig baantjes trekken. Voor iedereen is er dus wel een geschikt bad om in te plonzen! Vanaf de zwembaden heb je uitzicht over het groene Toscaanse landschap, en wie wil is ook zo op het strand.

albatros

Benieuwd naar al ons aanbod in Italië? Neem hier een kijkje!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs