Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie in eigen land bij de Sprookjescamping

In het schitterende Rheeze in het Vechtdal van het gezellige Overijssel vind je De Sprookjescamping. Een bestemming die zeker weten kan worden toegevoegd aan je lijstje met coronaproof bestemmingen in Nederland. Er wordt hier heerlijk gerelaxt en geslapen in geweldige verhuuraccommodaties, in ingerichte tenten en op kampeerplaatsen. Eigenlijk is alles al ready voor jouw bezoek en kan het ultiem genieten van start gaan! De dagen variëren hier van ‘spetter spetter spat’ tot aan avontuurlijke tochten door Slagharen! De kids zullen versteld staan van het rijk waar Hannah de Heldhaftige met haar sprookjesvrienden woont. Benieuwd naar de rest van de faciliteiten? Lees dan lekker mee!

Een ware beleving op de Sprookjescamping

Voor een middagje zwemmen heb je keuze genoeg bij de Sprookjescamping. Ga je vandaag voor het binnen- of buitenzwembad? Race van de glijbanen en plons in het rond bij de waterspeeltuin of de spetterbaden. Wie van jouw familie is als eerste beneden van de familieglijbaan? Na een middagje waterpret zet je het avontuur voort met het enthousiaste animatieteam. Zet meteen alle activiteiten waar je bij wilt zijn op je vakantieplanning, zodat je niets mist. Ontdek alle verhalen van de lieve mascotte Hannah of klim met je gemaakte campingvrienden in het indoor speelparadijs. Bij de Sprookjescamping bestaat vervelen niet!

familieglijbaan op de Sprookjescamping

Rondom De Sprookjescamping

Voor de fanatiekelingen zijn er activiteiten genoeg bij De Sprookjescamping. Denk hierbij aan middagen mountainbiken, boogschieten, kanovaren en paintballen. En dit ligt allemaal op een steenworp afstand van je accommodatie. Voor de durfals is een middagje Slagharen altijd een goed idee. Ga gezellig met het gezin een dagje dit park beleven en zoek uit wie nu echt de stoerste van het gezin is!

avontuur op de Sprookjescamping

Kies voor de komende vakantie voor De Sprookjescamping, want hier staan ze te wachten op jouw komst! Boek hier vast een plekje! De Sprookjescamping is vanaf 1 april geopend en dus ook een aanrader voor de meivakantie in eigen land. Met wie ga jij deze topbestemming in Nederland ontdekken?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Sprookjescamping

Overijssel, Nederland

  • Een avontuur!
  • Waterspeeltuin
  • Familieglijbaan

De Sprookjescamping geeft jouw vakantie in Overijssel een sprankelende tint. De sprookjeszwembaden zijn gevuld met urenlang speelplezier. Oftewel een echte 'fairytale' relax vakantie!

Pagina delen

Camping-met-Zwemparadijs