Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een zomer vol met waterpret in Tuitjenhorn

Het is alweer maart! Het zonnetje komt langzaam maar zeker weer tevoorschijn en ook de zomertijd gaat bijna in. Tijd om je voor te bereiden op een heerlijke zomervakantie met het hele gezin. Heb je nog totaal geen idee waar jij de zomer van 2021 gaat doorbrengen? Wij wel! Pak je spullen voor een vakantie in eigen land bij Capfun de Bongerd. Ben je klaar voor een vakantie vol met waterpret in Tuitjenhorn? Lees dan met me mee.

Ontwaken in een Capfun Lodge bij de Bongerd

Na een hartelijk ontvangst krijg je de sleutels van je Capfun lodge! In de groene omgeving van de Bongerd staan vijf verschillende glampingaccommodaties. Het maakt niet uit welke lodge je kiest. Zodra je de deur opent zal je verbaasd zijn over de ruimte en het comfort. Alle lodges zijn luxe ingericht met fijne bedden, een keuken met inventaris en een badkamer. Wachten bij het sanitairgebouw is dus verleden tijd. Direct afspoelen in je eigen douche na een dag vol met plezier in het zwemparadijs. Hoe fijn is dat! Als het aan de kinderen ligt, overnachten jullie in de Capfun Lodge Bizouquet Kids. Hier kunnen ze zich namelijk urenlang vermaken in de unieke speelkamer.

Foto van Capfun Lodges op de Bongerd via Capfun

Nog meer waterplezier in 2021!

Op dit moment kunnen de kinderen zich amuseren in de zwem-speelvijver en spetteren in de Holle Bolle Boom. Bij goed weer roetsj je van de double-slide, houd je een watergevecht op het fonteinenplein of vermaak je je in het spetter- en spatbad. Is het weer iets minder? Niet getreurd! In de overdekte tropische waterspeeltuin met spannende glijbanen en een groot peuterbad kom je de dag wel door. Alsof dit nog niet genoeg was is er vanaf de zomer van 2021 nog meer waterplezier! Vanaf dan kan je namelijk een duik nemen in het nieuwe zwembad van maar liefst 300m2! Misschien ben je wel een van de eersten die in dit gloednieuwe zwembad springt. Heb je ook altijd zoveel trek na het zwemmen? Dat komt goed uit! Keuze genoeg bij de Bongerd. Eet een lekkere hamburger bij het Pa-Viljoen of geniet van een overheerlijke biefstuk in het à la carte restaurant de Stamboom. Lekker op het terras van je Capfun lodge eten? Bestel dan een pizza bij het Klokhuis!

Capfun De Bongerd Camping-met-Zwemparadijs
Foto van zwemparadijs op de Bongerd via Capfun

Ontdek het veelzijde Noord-Holland

Hoewel je voor vermaak de Bongerd niet hoeft te verlaten is de omgeving te leuk om links te laten liggen. Ontdek het veelzijde Noord-Holland! Laat je verrassen door de kleurrijke vlindersoorten bij Vlindorado of ontmoet de dieren in Blanckendaell Park. Actie en adrenaline meer je ding? Ga dan bowlen, klimmen of abseilen bij de Geus in Langedijk!

Foto van de Bongerd via Capfun

Kan je niet wachten op een zomer vol met waterpret? Hier vind je meer informatie over de Bongerd!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Vakantiepark De Bongerd

Noord-Holland, Nederland

  • Zwemparadijs de Holle Bolle
  • Speelparadijs de Holle Bolle Boom
  • Vlakbij stranden

Waterparadijzen in eigen land? Ja, hoor die zijn er zeker. Een van de meest grote vind je op Vakantiepark De Bongerd in Noord-Holland.

Camping-met-Zwemparadijs