Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Eindeloos speelplezier bij Linberg Park

Nu de zomertijd is ingegaan en de temperaturen langzaam beginnen te stijgen, voelen we de vakantiekriebels weer opkomen. Maar in een onzekere tijd als dit weten we dat een vakantie naar het buitenland niet altijd evenveel zekerheid geeft. De oplossing? Een vakantie in ons eigen kikkerlandje! De kids beleven een geweldige vakantie vol eindeloos speelplezier bij Vakantiepark Capfun Linberg Park. Ben jij al benieuwd geworden naar dit geweldige park? Lees dan snel verder!

Grenzeloos genieten

Bij Vakantiepark Linberg Park zie je geen verveelde gezichten. In het in- en outdoor speelparadijs kan heerlijk gespeeld worden. Dit ruime Kids-Wonderland biedt jouw kinderen de ruimte om veilig vriendjes te maken en hun fantasie de vrije loop te laten. Ook aan waterpret is er geen gebrek, je geniet van twee fantastische zwembaden die samen een prachtig zwempark vormen. Met meerdere gave glijbanen zijn er veel mogelijkheden om het water zo in te roetsjen. Voor de kleintjes is er een apart kleutergedeelte waar ze veilig kunnen spetteren en spelen. Alle waaghalzen kunnen hun lef bewijzen in de wildwaterbaan. Natuurlijk is er over nagedacht dat het in Nederland niet altijd even lekker weer is, daarom zijn beide baden verwarmd zodat jij zelfs op koudere dagen een duik kunt nemen.

Eindeloos veel zwemplezier in het prachtige zwempark
Foto van Linberg Park via Capfun

Alles rondom Vakantiepark Linberg Park

Aan vertier in de omgeving is er ook geen gebrek. Je kunt met het gezin een uitstapje maken naar de Efteling waar iedereen geniet van de verschillende sprookjes en de gave attracties. Of breng een bezoek aan de Beekse Bergen, hier kunnen jullie zelfs een safari doen vanuit de auto. Natuurlijk kunnen jullie ook te voet het park doorkruisen. Je loopt langs de meest bijzondere dieren. Hier zie je een giraf en verderop de olifant. De kids gaan hun ogen uitkijken. Geen zin om ver te rijden voor vertier? In het dichtbijgelegen plaatsje Molenschot vindt in juli een kermis plaats. De kinderen zwieren heen en weer in de verschillende attracties. Dat wordt echt onvergetelijk!

Eindeloos speelplezier bij Linberg Park, de omgeving heeft genoeg te bieden zoals de leuke Efteling
Foto van de Efteling via Unsplash

Ook toe aan een vakantie vol eindeloos speelplezier bij Linberg Park? Boek snel een van de accommodaties en kom heerlijk genieten!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

7

Le Serignan Plage

Familie Noordzij, 15 mei 2019

Gezellige camping!

Ervaring

De camping is gezellig met een mooi strand, leuke glijbanen en kindvriendelijk zwembad (zwembaden). Alles op loopafstand en als je minder van lopen houd kun je een fiets huren (met kinderzitje).

Tips in de omgeving

De prachtige wijnvelden, stad Beziers is leuk met een mooie kathedraal, diverse kastelen en abdijen op 45 minuten afstand (auto). In de directe omgeving is niet veel te doen.

Bezocht Le Serignan Plage in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Camping-met-Zwemparadijs