Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

In 2021 op vakantie naar Vakantiepark De Zeumersehof

Een heerlijke vakantie in het prachtige Gelderland beleef je bij Vakantiepark De Zeumersehof. We gaan op dit moment 2021 minder leuk in, door alle Coronamaatregelen, maar we gaan er met zijn allen vooralsnog een top jaar van maken en ook top vakanties houden. Maak een te gek lijstje met allerlei bestemmingen die uit voorzorg ook Coronaproof zijn! Bij Vakantiepark De Zeumersehof overnacht je in heerlijke, gezellige, ruime en volledig ingerichte stacaravans. Eigenlijk staat alles al voor jouw bezoek klaar en hoef jij verder niks meer te regelen! De dagen variëren hier van zwemmen in een zwemparadijs tot aan het bekijken van dolfijnen in het Dolfinarium. Eeen vakantie om van te genieten! Ben jij benieuwd waarom? Lees dan gezellig mee.

Dolle pret op Vakantiepark De Zeumersehof

Je geniet op Vakantiepark De Zeumersehof van een ‘giga’ binnen- en buitenzwembad. Zo valt er in elk Nederlands weer te zwemmen, door de overkappingen die erop of eraf kunnen. De kids zullen van dit waterparadijs in ieder geval geen genoeg krijgen, omdat er geen stoppen aan is! En de allerkleinsten spetteren zich in het peuterbadje in het rond. Zodra hier de pret voorbij is en iedereen opgedroogd is, dan zetten we met zijn allen de pret voort. Laat de kids vrienden maken in het gezellige speelparadijs, stuur de kids naar de te gekke speeltuin of laat ze rondhobbelen over de springkussens. Bij Vakantiepark De Zeumersehof vervelen de kids zich niet!

Zeumersehof trampoline

Alles rondom Vakantiepark De Zeumersehof

De Veluwe ligt lekker dichtbij Vakantiepark De Zeumersehof. Daarom kan er ook oneindig gefietst of gewandeld worden. Oftewel een superleuke activiteit voor de natuurliefhebbers onder ons. Verder kunnen de middagen ook gevuld worden met een dagje naar de Julianatoren te gaan of het Dolfinarium. En natuurlijk houden de activiteiten hier niet bij op, alleen de rest kan je zelf ontdekken tijdens een vakantie op Vakantiepark De Zeumersehof in 2021!

Zeumersehof accommodaties

Ga jij jouw reisje met de kids al boeken voor 2021? Kies voor een camping met zwemparadijs en geniet van een fijne vakantie vol waterpret.

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Camping-met-Zwemparadijs