Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lalandia Rødby: Hét vakantiepark met zwemparadijs van Denemarken

Als we aan Denemarken denken, denken we aan Legoland. Het land heeft echter nog meer toppers als het gaat om vakanties met kinderen. Eén daarvan is Lalandia Rødby, een vakantiepark met zwemparadijs waar kinderen zich niet snel zullen vervelen.

Zwemparadijs Lalandia Rødby

Vakantiepark Lalandia Rødby heeft een overdekt en openlucht zwemparadijs. Het zwemparadijs beschikt over een aantal fantastische glijbanen, waarvan een aantal met rubberboot. Dit zorgt voor uren vermaak voor de kinderen. Het zwemparadijs beschikt ook over een subtropisch zwembad, met zowel binnen als buiten kinderbaden waar ligbedden beschikbaar zijn. Het is uiteraard afhankelijk van het weer of het buitengedeelte open is, maar het grootste gedeelte vindt allemaal binnen plaats.

Andere faciliteiten

Voor het zwemparadijs kom je al speciaal naar een vakantiepark. Maar wanneer de kinderen uitgespeeld zijn in het water is er nog genoeg te beleven in het vakantiepark. Zo is er een kinderspeelparadijs: Monky Tonky Land, zijn er twee bioscopen en is er een entertainment- en animatieprogramma. Voor zowel volwassenen als kinderen zijn er ook genoeg activiteiten om lekker actief bezig te zijn. Er is gelegenheid om te fitnessen, tennissen en badmintonnen. En je verwacht het niet, maar er is ook een ijs- en skibaan! De kinderen raken niet uitgekeken.

In de omgeving

De omgeving verkennen? Dat kan! Zo is Knuthenborg Safaripark op 20 minuutjes rijden een leuk dagje uit. Mons klinkt ligt iets verder weg (op 1,5 uur rijden), maar is echt de moeite waard om te zien. Dit zijn namelijk de kliffen van het Deense eiland Møn. Hier eindigen de bossen abrupt met krijtrotsen in de Oostzee. Een indrukwekkend gezicht!

En hoe zit het dan met de stad Kopenhagen? Die zit op een kleine twee uur rijden afstand van het vakantiepark. Prima te doen dus voor een dagje uit!

Lalandia Rødby: Hét vakantiepark met zwemparadijs van Denemarken

Heb jij samen met het gezin een bezoekje gebracht aan Lalandia Rødby?  Laat het ons weten!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs