Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Last minute genieten van een camping met zwemparadijs

Het is weer zomer en dat betekent vakantie! Waarschijnlijk komt dit je bekend voor: ‘’Papa, mama, wanneer gaan we op vakantie? Waar gaan we naartoe? Is er een leuk zwembad?’’ Heb je hier helaas geen antwoord op kunnen geven, omdat je nog geen vakantie hebt geboekt? Met deze last minute vakanties kan je wel antwoord op deze vragen geven!

Camping Castell Montgri

Direct aan de gezellige Costa Brava vind je de camping Castell Montgri. De camping heeft de naam van het bekende kasteel Montgri gekregen en dat is niet voor niets. De camping is ook net een kasteel, alleen dan een kasteel van zwembaden! De kleinere kids kunnen van een kleine glijbaan zo het peuterbadje in! Andere kids moeten eerst wat hoger klauteren, waarna ze vanaf een van de vele glijbanen het grote zwembad in kunnen roetsjen.

Op deze camping kun je goed tijd met elkaar doorbrengen. Leer je kids voetballen, tennissen, fietsen of golfen! Of ga met elkaar naar het strand en speel tikkertje op het springkusseneiland!

Castell Montgri

Camping Les Cigales

Aan de prachtige Côte d’Azur kom je camping Les Cigales tegen, een kindvriendelijke camping met een groot zwemparadijs! De kids kunnen kiezen in welke van de 7 (!) zwembaden ze willen zwemmen en welke van de 4 glijbanen ze af willen roetsjen! Een van de zwembaden heeft zelfs slangen, konijnen en waterlansen als speelgoed, waar de kids gezellig met elkaar kunnen spelen.

Op deze camping beleef je echt een topvakantie. Neem een kijkje in het Wellnesscentrum op de camping en laat jezelf heerlijk in de watten leggen! Ga samen met het gezin heerlijk uiteten bij het restaurant, waar je een prachtige zonsondergang hebt. Of doe mee met een van de sportactiviteiten.

Les Cigales

Camping Park Umag

Dit is wat je nou een familiecamping noemt! Camping Park Umag in Istrië is echt een droomparadijs. Een supermarkt met bakkerij, restaurant, verschillende winkeltjes en zelfs een parkje waar je hond vrij kan rondlopen!

De hele dag door is hier van alles te doen, voor zowel jong en oud! De kids kunnen hier lekker zwemmen in een van de 3 zwembaden en klauteren in het piratenschip – waar ze als zeerovers en piraten door het leven kunnen gaan! Als de kids de hele dag druk bezig zijn met zwemmen, spelen in de speeltuin of gezellig meedoen met het animatieprogramma, kan jij je hier ook heerlijk vermaken! Speel bijvoorbeeld een potje tennis, volleybal en midgetgolf, of ontspan gewoon heerlijk aan het strand.

Umag

Gun jezelf en je gezin een topvakantie en ga naar een camping met zwemparadijs! Bekijk het gehele aanbod van lastminute vakanties hier

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs