Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste campings met zwemparadijs in Frankrijk

Ik wilde altijd alles weten over onze vakantiebestemming en zeurde mijn ouders aan hun kop. ‘Mama, heeft het zwembad wel een glijbaan? Papa, is er wel animatie op de camping?’ en ga zo maar door. Voor mij was de zomervakantie het leukste moment van het jaar en ik kon wel janken als we de camping weer moesten verlaten. Ik kan mij voorstellen dat er ouders zijn die in hetzelfde schuitje zitten als mijn ouders destijds en ook allerlei lastige vragen van hun kinderen moeten beantwoorden. Daarom zet ik in dit blog alvast de leukste campings met zwemparadijs in Frankrijk op een rij. Zo wordt de keuze voor een vakantiebestemming weer wat makkelijker!

Les Sablons, Languedoc-Roussillon

In de Franse regio Languedoc-Roussillon vind je een groot aanbod aan campings met zwemparadijs. Camping Les Sablons ligt direct aan de Middellandse zee en springt er daarom bovenuit. Vinden je kinderen het leuk om in een originele glamptent te overnachten of zitten jullie juist liever in een stacaravan? Op deze camping vind je van allerlei accommodaties. Maar het grootste pluspunt is en blijft natuurlijk het zwemparadijs. Met de waterattributen en glijbanen vermaken de kinderen zich hier zeker. En de ouders kunnen lekker relaxen in de whirlpool. Het animatieteam organiseert bovendien verschillende activiteiten zoals aquagym en miniclub, zodat de kinderen de camping nooit meer willen verlaten. Nog een groot pluspunt voor de ouders: de regio Languedoc-Roussillon is de oudste wijnregio van Frankrijk. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Narbonne en proef de lekkerste streekwijnen!

les sablons - blog leukste campings met zwemparadijs

Le Ranc Davaine, Ardèche

De Ardèche is één van mijn favoriete regio’s in Frankrijk, omdat het hier in de zomer lekker warm is en er heel veel activiteiten te doen zijn. Denk aan raften, kanoën, canyoning of een bezoekje aan de krokodillenfarm of nougatfabriek. Het is dus zeker een goede regio voor een gezinsvakantie. Voor een topvakantie op een camping met zwemparadijs ga je bijvoorbeeld naar Le Ranc Davaine. Terwijl de kinderen tegen elkaar racen op de waterglijbanen, lig jij lekker uit te rusten in de sauna of het schoonheidscentrum. Wat wil je nog meer?

le ranc davaine - blog over campings met zwemparadijs

Rivièra d’Azur, Côte d’Azur

Misschien wel één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders: de Côte d’Azur. Lekker weer en luxe steden, je geniet hier zeker van je vakantie. Op camping Rivièra d’Azur krijg je er naast de zee, ook nog een waar zwemparadijs bij met wedstrijdbad en meerdere waterglijbanen. Met deze vijfsterrencamping maak je je kinderen gegarandeerd blij. Het professionele animatieteam voert verschillende shows op en organiseert de leukste activiteiten. Je kinderen zullen de camping niet meer willen verlaten.

rivièra d'azur blog over campings met zwemparadijs

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs