Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

L’Ultima Spiaggia: zwemparadijs op Sardinië

Alsof je op een camping met zwemparadijs al niet genoeg plezier hebt, heeft de camping in dit blog zeker nog iets extra’s. Want naast alle waterpret op de camping zelf, ligt het ook nog eens aan zee en zijn er talloze sportactiviteiten. Eén ding is dan zeker: op camping L’Ultima Spiaggia verveel je je echt niet!

Zwemparadijs L’Ultima Spiaggia

Wij merkten het vroeger al; want bij het zoeken naar een leuke camping waren er altijd twee dingen waar we rekening mee moesten houden. De eerste was dat er genoeg plezier voor de kinderen was en de tweede was dat er ook iets bijzonders voor de volwassenen was. Ouders moeten zich ten slotte ook kunnen ontspannen. En dat kwam allemaal samen op deze camping: L’Ultima Spiaggia.

Van de één naar de ander

Met maar liefst vier zwembaden (!) kun je je wel voorstellen dat de kinderen zich hier niet vervelen. Het zwemparadijs is omgeven door lachende kinderen, baby’s die in het water spetteren en jongeren die ontspannend in het water liggen te kletsen. De sfeer is geweldig!

De vier zwembaden liggen allemaal naast elkaar en bij twee zwembaden kun je ‘overlopen’, of eigen overzwemmen. Ze zijn namelijk verbonden met een waterval waardoor je van de één naar de ander glijdt. Ik kan je wel zeggen: dit is waar de kinderen de hele dag zijn, het is geweldig leuk om te zien hoe veel plezier zij ervaren op L’Ultima Spiaggia!

Sportieve vakantie

Naast een regelmatige duik in het zwembad, wil je af en toe ook wel eens iets actiefs doen. Nou, daar heeft de camping genoeg voor. Van tafeltennistafels tot voetbalvelden en beachvolleybal: plezier gegarandeerd.

Tip: organiseer met al je vrienden op de camping een toernooi! Dat wordt lachen!

Kortom L’Ultima Spiaggia is een heerlijke camping met zwemparadijs! Wanneer ga jij?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs