Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De mooiste lagunebaden in Italië

Het is elk jaar weer zoeken naar die ene camping met een top zwembad zodat jong en oud zich zeker niet zullen vervelen. Maar wat is eigenlijk belangrijk aan het zwembad? Natuurlijk, gave glijbanen en voor de kleintjes speeltoestellen. Maar ik kijk ook altijd naar de grote van het zwembad, want het is heerlijk om lekker rond te kunnen zwemmen zonder tegen iedereen aan te botsen. Een lagunebad is dus ideaal! Is dit ook voor jou belangrijk? Lees dan mee, want dit zijn de mooiste lagunebaden in Italië.

Villaggio Turistico Internazionale

We beginnen aan de Adriatische kust, net ten noorden van Venetië. Villaggio Turistico Internazionale ligt in Bibione, een geliefde bestemming vanwege de prachtige kust. De camping ligt direct aan het strand, maar heeft ook 8 zwembaden verdeeld over de camping. Zo is er een wedstrijdbad, zijn er zwembaden met glijbanen en ondiepe zwembaden speciaal voor de allerkleinsten. En een enorm lagunebad met whirlpool zitplekken!

turistico internazionale

Camping Village Tahiti

We blijven even aan de Adriatische kust. Maar dan net onder Venetië, in Lido delle Nazioni. Daar ligt Camping Village Tahiti, ook direct aan het strand. De camping is in tropische sfeer gebouwd, waardoor je echt dat vakantiegevoel krijgt als je hier rondloopt. Naast een groot lagunebad met plek genoeg voor iedereen, is er ook een kleiner en ondieper lagunebad voor de kleinere kinderen. Ook vind je op de camping nog een wedstrijdbad, een ander diep zwembad, een waterspeeltuin, een bad voor de allerkleinsten en loop je bovendien zo het strand op.

tahiti

Bella Italia

Iets zuidelijker, aan de zuidkant van het Gardameer, ligt camping Bella Italia. Onder de Gardameer liefhebbers is dit een bekende camping, omdat er grote shows worden gegeven en er verschillende grote zwembaden op de camping te vinden zijn. Er zijn dan ook 2 lagunebaden. Hieronder een foto van een wat ondieper lagunebad met speeltoestellen. Daarnaast vind je op de camping nog een lagunebad met een grotere diepte en glijbanen.

gardameer

Park Albatros

Ga je graag nog zuidelijker, dan is Park Albatros in Toscane een fijne camping. Hier zit je aan de Toscaanse kust bij San Vincenzo, niet ver van Piombino (waar je de boot naar het eiland Elba kunt nemen). Ook hier verblijf je in tropische sferen en kun je je dagenlang uitleven bij de zwembaden. Met maar liefst 2 grote lagunebaden, een kleiner en ondiep lagunebad, een groot wedstrijdbad en een kleiner wedstrijdbad, zal iedereen hier zijn plekje vinden!

albatros

Wat is jouw favoriete camping met lagunebad? Laat het ons weten!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs