Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Villa’s met zwemparadijs

Als kind was ik op vakantie niet uit het zwembad te slaan. De accommodatie moest en zou dan ook een zwembad hebben en het liefst met een of meerdere glijbanen. Nog steeds vind ik een zwembad op vakantie heerlijk, maar ik hou ook zeker van een beetje luxe. En wat is er nou luxer dan slapen in een villa? In plaats van stoeien met je tentstokken of je halve keukengerei in de auto proberen te proppen, verblijf je gewoon lekker in een volledig ingericht huis. Ik vond twee villa’s met zwemparadijs die ik graag met jullie wil delen.

Villapark Várgesztes

De eerst plek die ik graag wil delen is Villapark Várgesztes in Hongarije. Het park heeft twee buitenzwembaden met glijbanen en een binnenzwembad. Met een verblijf in de comfort villa hoef je aan niets te denken tijdens je vakantie. In de ruime villa heb je een volledig ingerichte keuken, slaapkamer met comfortabele bedden en een terras. Wil je nog net wat meer? Ga dan voor de aqua plus villa. In deze villa heb je zelfs je eigen sauna en binnenzwembad. Luxer kan bijna niet!

Terme Topolsica

De tweede villa  is op vakantiepark Terme Topolsica in Slovenië. Het park heeft een zwemparadijs met een binnen- en buitenzwembad waar je u tegen zegt. Maar dat is lang niet het enige indrukwekkende aan dit park. Er is namelijk ook een uitgebreide spa aanwezig, waar je helemaal kunt ontstressen in de sauna of met een heerlijke massage. Slapen doe je in een van de super-de-luxe villa’s omringd door het prachtige heuvellandschap van Slovenië. Als je hier niet tot rust komt, waar dan wel?

Welke villa met zwemparadijs heeft jouw voorkeur?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs