Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Wat neem je allemaal mee naar het water?

Een dagje aan het water vergt wat voorbereiding. Wat neem je allemaal mee? Geen zorgen, wij hebben een aantal zaken op een rijtje gezet die niet te missen zijn bij een dagje aan het water. Een dag aan het water bestaat vooral uit relaxen en tijd door brengen met het gezin. Geniet van het lekkere weer en ga wat doen met de kids. Haal de ballen uit de kast en schiet ze over met het gezin, wie wordt de nieuwe Lionel Messi? Benieuwd wat je nog meer niet kunt missen bij een zomerse dag aan het water? Lees dan zeker even mee.

1. Zonnebrand

Het belangrijkste van alle spullen is misschien wel zonnebrand. Je moet jezelf om de 2 uur insmeren om verbranding tegen te gaan. Dan kan er verder van de dag genoten worden, terwijl je lekker bijkleurt. Weet je niet wat een goede zonnebrand is? Check het hier. Voordat je als een kreeftje thuiskomt.

Federico Giampieri via Unsplash

Foto van Federico Giampieri via Unsplash

2. Handdoek

Het klinkt heel logisch, maar toch kan het vergeten worden. Een handdoek is altijd handig om mee te nemen. Voor de ligbedjes is een handdoek erover, iets comfortabeler. Op het strand is een handdoek noodzakelijk om op het zand te kunnen liggen. Tenzij je juist wel het warme zand aan je benen wilt hebben. Nog behoefte aan een lekkere strandhanddoek? Kijk hier.

Scott Young via Unsplash

Foto van Scott Young via Unsplash

3. Drinken en snacks

Op zo’n hete zomerdag, moet er natuurlijk genoeg gedronken en gegeten worden. De snacks en flesjes water mogen dus zeker niet ontbreken. Wat is er nou allemaal lekker om aan het water te eten? Kijk hier voor een paar leuke tips. Zo kunnen er heerlijke snacks aan het water gegeten worden en is de energie weer aangevuld om de dag voort te zetten.

AJ Garcia via Unsplash

Foto van AJ Garcia via Unsplash

4. Zwemband

Voor een extra relaxte dag is een zwemband een topper. Zo kan je niet alleen relaxen op de handdoeken, maar ook in het water. Heerlijk drijven op het water, terwijl je nergens aan hoeft te denken. Samengevat, hoe heerlijk is dat? Het kost wel wat moeite om ze op te blazen, maar dat is het zeker waard! Voor een ruim assortiment aan opblaasbare zwembanden, neem hier een kijkje.

Hello I'm Nik 🎞 via Unsplash

Foto van Hello I’m Nik 🎞 via Unsplash

5. Beach Ball

Voor wat actief gedrag, kan je leuk met het gezin gaan Beach ballen. Dat is gelijk iets anders dan zonnen of het water in duiken. Ren lekker rond en maak er een leuke actieve dag van. Ten slotte kan je de dag dan gevarieerd maken, door verschillende dingen te doen.

Lochie Blanch via Unsplash

Foto van Lochie Blanch via Unsplash

6. Vermaak

Voor de ouderen onder ons, kan er een heerlijk boek gelezen worden. Meer zin in iets anders? Pak de spelkaarten erbij en speel een potje pesten. Er zijn namelijk genoeg kaartspellen om te spelen bij het water. Voor een paar ideeën kijk hier.

Muaz AJ via Unsplash

Foto van Muaz AJ via Unsplash

Wat neem jij mee naar het water?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Camping-met-Zwemparadijs