Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waterpret aan de Atlantische Kust

Een zwembad op de camping was tijdens onze vakantie dan ook een echte must en hoe groter hoe beter. Mijn vader wilde tijdens zijn vakantie altijd het liefst de zee zien en dan met echte golven. Het was dan ook niet gek dat de Atlantische kust in Frankrijk een favoriete bestemming van ons werd. En: hoe zuidelijker hoe beter! In dit blog blik ik terug naar twee fantastische vakanties vol waterpret aan de Atlantische kust!

Camping Le Vieux Port – Les Landes

We weten allemaal dat de hoogste duin van Europa, de Dune de Pylat, zich in Les Landes bevindt. Voor mij gevoel was het de duin die pal naast camping Le Vieux Port lag. Wat een klim was dat zeg! Maar daarachter ontvouwde het strand zich al snel. En zo af en toe mochten we van papa en mama alsnog met het treintje mee dat je tot bovenaan de duinen bracht. Natuurlijk was het op het strand altijd dikke pret. Ik vond het geweldig om met mijn opblaasbeest zo ver mogelijk de zee in te gaan en vervolgens weer terugspoelen naar het strand. Maar ook het zwemparadijs van de camping was onvergetelijk! Als kleine waterliefhebber kon deze vakantie mij niet lang genoeg duren: als ik genoeg had van de zee, dan wilde ik het liefst nog even in het zwembad.

Ook leuk was het pleintje net naast de camping met vele faciliteiten. Niet alleen had je hier leuke restaurantjes, barretjes en winkeltjes, er werden allerlei activiteiten georganiseerd. Ik heb hier als klein meisje echt de tijd van mijn leven gehad!

Camping Les Logis – Poitou-Charentes

Ook een camping waar ik geen genoeg van kon krijgen: camping les Logis, op een steenworp afstand van het strand! Niet alleen de dagen aan het strand en het heerlijke, grote zwembad zijn me hier bijgebleven maar ook het ontzettend leuke animatieteam. Ik moet heel eerlijk bekennen: tot ik animatrice werd en eigenlijk tot deze camping vond ik animatie nooit zo heel interessant, maar hier hebben we iedere avond genoten van de leuke shows!

Surflessen

Maar wat me van deze camping het meest is bijgebleven is toch wel het feit dat ik hier mijn eerste surflessen heb mogen volgen. Vanaf de camping kon je je opgeven en werd je opgehaald voor een ochtendje surfen. Leren hoe je op een plank moet staan en over de golven kunt glijden: het was fantastisch. Wanneer ik dan weer terug was op de camping, nam ik altijd een duik in een van de zwembaden van het zwemparadijs. We vonden de camping zo leuk, dat mijn ouders een jaar later weer terug zijn gegaan!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs