Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waterpret voor alle leeftijden in Spanje

Een camping met een (mega) zwemparadijs is natuurlijk de droom van elk kind. Het kan niet groot en spannend genoeg. Maar bij deze campings is er aan alle leeftijden gedacht. Terwijl de allerkleinsten spetteren in het kinderbadje roetsjen de tieners van de snelle glijbanen. Zo heb jij geen omkijken meer naar de kids en kom je helemaal tot rust. Wedden dat alle kids hier niet meer weg te slaan zijn?

Marjal Costa Blanca Resort

Zijn jouw kinderen ook echte waterratjes? Dan zitten ze bij Marjal Costa Blanca Resort helemaal goed. Waterpret is hier gegarandeerd door de vijf verschillende zwembaden. De kinderen gaan helemaal los in één van de drie kinderbaden. Spetter in het water, maak de grootste bommetjes of laat je verrassen door de waterspuiten. Een wedstrijdje doen wie het snelst aan de overkant is? Of neem een duik in het 1200m2 grote buitenbad.Marjal Costa Blanca Resort - Camping met Zwemparadijs

La Torre del Sol

De grootste bommetjes maak je in het zwemparadijs van La Torre del Sol. Maar dit waterpark is niet alleen een feestje voor de kids. Ook de rest is hier niet meer weg te slaan door de reuze jacuzzi waar je in kunt met maar liefst 35 personen. Zo komen papa en mama helemaal tot rust terwijl de allerkleinsten genieten van de waterstralen, de glijbaan en de speeltjes in het kinderbad. De tieners relaxen in de lazy river of flaneren op het strand.

Lazy river zwembad - Camping La Torre del Sol , camping met zwemparadijs

Marjal Guardamar Resort

In het zwemparadijs van Marjal Guardamar Resort voel je je een echte piraat. Bewaak samen het piratenschip en roetsj van de glijbanen. Of spetter tussen de krokodillen en nijlpaarden. Wedden dat de allerkleinsten hier niet meer weg zijn te slaan? Ook in het bad van de ouders is een speciaal kindergedeelte. Wel zo makkelijk! De tieners gaan los op het strand of struinen over de gezellige boulevard.

Kinderbad camping -Marjal Guardamar Resort

Ben je al enthousiast? Bekijk hier ons hele aanbod in Spanje!

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Camping-met-Zwemparadijs