Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Welke zwemparadijzen komen op jouw bucketlist van 2021?

2021 brengt ons alweer een nieuw jaar met nieuwe kansen. Wat heb jij al op jouw bucketlist staan voor komend jaar? Of waar zou jij maar al te graag een grote plons maken? Die COVID-19 maatregelen worden wij maar al te beu, vandaar dat wij vast plannen maken voor 2021. Wie weet wat dat jaar ons zal brengen, maar wij blijven er natuurlijk positief naar uit kijken! Wij komen met de gekste en gezelligste ideeën om op jouw bucketlist te zetten. Wie wil er in 2021 nu niet een bommetje in het water maken? Wij laten jou de allerleukste zwemparadijzen zien, lees je mee? Welke zwemparadijzen komen op jouw bucketlist van 2021?

Waterpret bij Villaggio Internazionale

Bij Villaggio Internazionale vallen er genoeg bommetjes te maken. Je kan elke minuut van de dag wisselen van zwembad, aangezien Villaggio Internazionale beschikt over superveel spectaculaire zwembaden. Zin om te relaxen? Ga lekker liggen in het ligbad, terwijl de kids een grote plons in een van de negen baden nemen. Vanaf elk punt in het zwembad, heb je een geweldig uitzicht op zee. Bellissimo! Waar wacht je op, boek nu bij Villaggio Internazionale een te gekke vakantie in Italië!

Zwemparadijs

Foto van Villaggio Internazionale

Vervelen bestaat niet bij Lalandia Rødby

Zoals de titel al verklapt, vermaak je je gedurende de vakantie door bij Lalandia Rødby. Je vakantiedagen variëren hier van een duik in het zwembad nemen tot aan glijden over de glijbanen. Eenmaal genoeg geplonsd? Dan staat er een te gek klim-/speelparadijs klaar voor de kleine aapjes die mee op reis zijn. En de avonden vul je door een bowlingpotje te spelen met het gezin. Wie heeft hier thuis al het meest geoefend op de Wii? Ga met zijn allen op vakantie bij het gezellige Lalandia Rødby in Denemarken.

Lalandia Rødby

Foto van Lalandia Rødby

Een grote plons bij Terme Topolsica

Bij Terme Topolsica geniet je niet alleen van het open zwembad, maar ook van de prachtige natuur. Je bent eigenlijk omgeven door “puur natuur”. Je geniet terwijl je drijft in het water en geniet van uitzicht op prachtige natuurlandschappen. Terme Topolsica staat voor een vakantie vol rust, natuur en zen worden. Ben jij hier na het volle en chaotische jaar van 2020 ook aan toe? Boek een rustgevende vakantie bij Terme Topolsica in het prachtige Slovenië.

Terme Topolsica

Foto van Terme Topolsica

Waar zien wij jou met de voeten in het water in 2021?

Ben jij wel eens op een camping met zwemparadijs geweest?

Schrijf erover op ons blog! »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Camping-met-Zwemparadijs